Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ψεκάσε, σκούπισε, τελείωσε...

Ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε 2-0 την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο και σημείωσε την ένατη σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

Επίδειξη δύναμης στο Ελ Πάσο έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου. Με δύο γκολ του Μάριο Γκούρμα, στο 7' και στο 26', οι «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν και το εμπόδιο της Καλλιθέας, κατακτώντας το ένατο σερί τρίποντο στο πρωτάθλημα. Το σύνολο του Μάνουελ Ρόκα έκανε ό,τι έπρεπε στα πρώτα λεπτά της συνάντησης. Ήταν ουσιαστικό, βρήκε δύο φορές το δρόμο μπρος τα δίχτυα και με συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο μισό κράτησε τη νίκη.
Η αθηναϊκή ομάδα προσπάθησε στο δεύτερο 45λεπτο να μειώσει, αλλά ήταν πολύ σωστά οργανωμένα τα μετόπισθεν του Ολυμπιακού και δεν κατέστη εφικτό να παραβιαστεί η εστία του Γεωργίου. Είναι φανερό ότι οι Βολιώτες μόνο με θαύμα δεν θα τερματίσουν στην πρώτη θέση του ομίλου, την ίδια ώρα που η Καλλιθέα γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στη Football League, ύστερα από εκείνη από τον ΑΟΧ.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κριστόφ Βαζέχα): Λυμπερόπουλος, Χριστοφιλέας, Καλαμιώτης, Πίκολο, Παγώνης, Κατσικογιάννης, Φαγιέ (84' Σταύρου), Καραλής (62' Μιχαλόπουλος), Αρναρέλης, Ατματσίδης (46' Εμβέλε), Γκαλάν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μανουέλ Ρόκα): Γεωργίου, Γιαλούσης, Αρβανίτης, Μελίσσης, Καρράς, Πινδώνης, Κατσίκης, Ρόκας, Καπετάνος (78' Ολίσε), Δεινόπαπας (49' Μπρέσκα), Γκούρμα (65' Ιωάννου).

Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Πυλαρινός, Τσίκνας (Αιτ/νίας)

Last modified onΠαρασκευή, 17 Ιανουάριος 2014 19:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep