Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Ηρακλής έσπασε το αήττητο

Ο Γηραιός επικράτησε 2-0 στις Σέρρες του Εθνικού Γαζώρου που έκανε «δώρο» τα δύο γκολ με αδράνεια της άμυνας του μετά από επεμβάσεις του Μέλκα.

Ο Ηρακλής ήταν σαφώς πιο αποτελεσματικός, πέρασε χωρίς να δεχθεί γκολ τα πρώτα λεπτά πίεσης από τον Εθνικό Γαζώρου και κατάφερε να εκμεταλλευθεί τα περισσότερα από τα λάθη που έκανε η άμυνα των γηπεδούχων. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε προβάδισμα στο 21ο λεπτό με σουτ του Μπουκουβάλα έπειτα από την απόκρουση του Μέλκα στο σουτ του Ματσούκα.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο, άνοιξαν ακόμη περισσότερους χώρους για τον Ηρακλή και έδειξαν απίστευτα κενά. Ο Γηραιός έχασε ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις και το δεύτερο γκολ ήρθε με την έναρξη του δευτέρου μέρους, όταν στο 49ο λεπτό ο Πουρτουλίδης πάτησε την μπάλα, ο Γιάρολιμ μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ για να αποκρούσει ο Μέλκα και από κοντά ο Ονουάτσι να βρει δίχτυα για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Με το 2-0 στην πλάτη πλέον ο Εθνικός Γαζώρου δεν είχε την άνεση να γυρίσει το ματς και από το 68ο λεπτό έμεινε με δέκα παίκτες, αφού είχε βγει ο Μερεσιώτης που τραυματίστηκε στην τρίτη αλλαγή και αμέσως μετά ένιωσε ενοχλήσεις και ο Ναστέφσκι.

Έτσι, οι φιλοξενούμενοι πάτησαν στην 3η θέση, υποχρεώνοντας τους Σερραίους στην πρώτη εντός έδρας ήττα για τη φετινή σεζόν.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Μέλκα, Νύρλας (53' Μπαργκά), Κουκόλης, Μερεσιώτης (65' Κωφοκώτσιος), Δέντσας, Χατζηδημητρίου, Κωνσταντινίδης, Γαϊδαρτζής (46' Καράμπελας), Σκέριαντς, Τσουβαλτσίδης, Ναστέφσκι.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γκιγέρμο Όγιος): Χουάντερσον, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας (58' Κραγιόπουλος), Λίμα, Κοντέων, Μπάμπα, Ιντζόγλου, Γιάρολιμ, Πουρτουλίδης (87' Σαράφογλου), Ονουάτσι, Ματσούκας (77' Σιατραβάνης).

Διαιτητής: Βρακάς (Εύβοιας)

Βοηθοί: Πασχαλίδης, Ρουμπής (Εύβοιας)

Media

Last modified onΔευτέρα, 13 Ιανουάριος 2014 22:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep