Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διασυρμός για Πιερικό

Ο Αιγινιακός με δέκα παίκτες επικράτησε 5-1 του Πιερικού και τον υποχρεώσε σε μία από τις πλέον ντροπιαστικές ήττες της ιστορίας του.

Ο Πιερικός ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στην αναμέτρηση με τον Αιγινιακό. Προηγήθηκε του Αιγινιακού στο 8ο λεπτό με τον Παπαδόπουλο και στο 24ο απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα με την αποβολή του Φαμπίνιο. Δεν μπόρεσε, όμως, να εκμεταλλευθεί τίποτε από αυτά και βρέθηκε μπροστά σε μια από τις χειρότερες ημέρες του, με αποτέλεσμα να δεχθεί την ισοφάριση πριν τελειώσει το ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι με 10 και έφτασαν στον διασυρμό των «ασπρόμαυρων...

Ο Γιαζιτζόγλου με πέναλτι που κέρδισε ο Γκέσιος έκανε το 2-1 στο 64ο λεπτό και το αποτέλεσμα διαμόρφωσαν ο Χρήστος Κουτσοσπύρος με δύο γκολ (71', 79') και ο Κιβρακίδης (77'). Ο Αιγινιακός τελείωσε το παιχνίδι με εννέα ποδοσφαιριστές, αφού στο 89ο λεπτό ο Κιβρακίδης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παπατολίκας, Καραγκούνης, Νίκου, Ντόικιτς, Αποστολίδης, Παπατόλιος, Μανίκας (75' Μιχαηλίδης), Μπρίτο, Ιτσιος (67' Ελευθεριάδης), Παπαδόπουλος (61' Τσιρλίδης), Καρτσαμπάς.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Κιβρακίδης, Σαμαράς, Γιζιτζόγλου, Λιόλιος, Χατζής, Πέντα (80' Δήμου), Φαμπίνιο, Μιτρόφ (39' Καρακατσάνης), Δεμηρτζόγλου (67' Κουτσοσπύρος), Γκέσιος. Διαιτητής: Γκράνας (Ξάνθης) Βοηθοί: Χατζημωυσιάδης, Εμπλιούκ (Ξάνθης)

Last modified onΚυριακή, 12 Ιανουάριος 2014 17:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep