Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τρίποντο με... καμπανάκι

Με ανατροπή ο Ολυμπιακός Βόλου, 8ο διαδοχικό τρίποντο (3-2) απέναντι στον Αστέρα Μαγούλας.

Το 8ο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Βόλου και συνεχίζει να προελαύνει στον 1ο όμιλο. Οι «ερυθρόλευκοι», βέβαια, λαχτάρησαν μέχρι να πανηγυρίσουν τη δεύτερη νίκη μέσα σε λίγες ημέρες απέναντι στον Αστέρα Μαγούλας, καθώς παρότι προηγήθηκαν, βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-2 και τελικά ανέτρεψαν τη σε βάρος τους κατάσταση και πανηγύρισαν τη νίκη με 3-2.

Οι Θεσσαλοί άνοιξαν το σκορ με τον Δεινόπαπα στο 15', όμως ο Ασλανίδης στο 19' και ο Νόνης στο 30' έφεραν το ματς τούμπα. Τελικά, ο Μάριο Γκούρμα με δύο γκολ στο 32' και το 51' οδήγησε τον Ολυμπιακό Βόλου στην ανατροπή, με τον Μανουέλ Ρόκα να κρατά από το ματς μόνο το τρίποντο...

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μανουέλ Ρόκα): Γεωργίου, Καρράς, Κατσιαρός, Μελίσσης, Αρβανίτης, Ρόκας (87' Κωστούλας), Ολίσε (52' Πινδώνης), Καπετάνος (76' Κόμνος), Κατσίκης, Δεινόπαπας, Γκούρμα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Αντώνης Πριόνας): Κασμερίδης, Κοτίτσας (55' Δημητριάδης), Νόνης, Σαμαρόπουλος, Τριάντος, Ασλανίδης (72' Στρατάκης), Κορνελάτος, Αντωνόπουλος, Κανελλόπουλος (55' Μαρίνου), Μαρτίνεθ, Έβερετ.

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Last modified onΚυριακή, 12 Ιανουάριος 2014 16:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep