Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μοιρασιά στην Καρδίτσα

Αναγέννηση και Δόξα Δράμας έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που αφήνει περισσότερο ικανοποιημένους τους «μαυραετούς».

Δεύτερη σερί εντός έδρας ισοπαλία για την Αναγέννηση Καρδίτσας, και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους, όπως συνηθίζουν να κάνουν φέτος και έμειναν στο 0-0 με τη Δόξα Δράμας. Οι γηπεδούχοι του Σάκη Θεοδοσιάδη είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Σπουδαιότερη φάση αυτή του 56', κατά την οποία το χτύπημα φάουλ του Γήττα, που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι, βρήκε το δοκάρι του Μένκα. Οι Δραμινοί τσίμπησαν λοιπόν βαθμό στο ΔΑΚ και συνεχίζει τη συγκομιδή στη μάχη που δίνει για να μείνει μακριά από τα χαμηλά στρώματα. 

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Γκουγκούδης, Δημόπουλος, Κουκούλης, Οικονόμου, Καραχάλιος (14 λ. τρ. Γήττας), Μίχος, Γεωργακόπουλος, Κόκκινος (55' Μπουντούρης), Μπιτέλης, Χλωρός (71' Κρανιώτης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Μένκα, Γελαδάρης, Κάσσος (66' Χιντασέλι, 86' Κίκοφ), Στόικος, Ρούτσης, Βλασσόπουλος, Μπέκα, Περπερίδης (90'+2' Κυριακίδης), Στεργιανός, Έτοφ, Θεοδωρέλλης.

Διαιτητής: Κοεμτζίδης (Πιερίας)
Βοηθοί: Λαφαντζής (Πιερίας), Π. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Last modified onΚυριακή, 12 Ιανουάριος 2014 16:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep