Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ζάχορα ο λυτρωτής

Ο Ηρακλής λύγισε 1-0 την Καβάλα με γκολ του Κροάτη φορ, που ήρθε από τον πάγκο.

Η αναμέτρηση του Ηρακλή με την Καβάλα πήγαινε με μαθηματική ακρίβεια στο 0-0, ωστόσο η έμπνευση του Γκιγέρμο Ογιος να ρίξει τον Ντάριο Ζάχορα στο 77' τον δικαίωσε, αφού ο Κροάτης τρία λεπτά μετά την είσοδό του έλυσε το γόρδιο δεσμό (1-0) για τον Γηραιό με κεφαλιά ψαράκι.

Το παιχνίδι κυλούσε σε αργό τέμπο και ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των φιλοξενούμενων, που πήγαιναν ξεκάθαρα για τον βαθμό. Μάλιστα στο 59', σε μία ξαφνική αντεπίθεση λίγο έλειψε να κάνουν τη ζημιά στον Ηρακλή όταν ο Κουρέλλας βρέθηκε απέναντι στον Χουάντερσον. Στο 61' οι Θεσσαλονικείς διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι πάνω στον Ονουάτσι. Η άρνηση του διαιτητή Μαλούτα λειτούργησε σαν ξυπνητήρι αφύπνισης για τον Ηρακλή, που πίεσε στο τελευταίο 25λεπτο και επιβραβεύτηκε για την επιμονή του σε ένα ματς πάντως, που η απόδοσή του κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα. Βέβαια, μετά το γκολ χάθηκαν άλλες τρεις κλασικές ευκαιρίες με τον Ονουάτσι να σημαδεύει το δοκάρι, τον Τσιλιανίδη να αστοχεί προ κενής εστίας και τον Σιατραβάνη να χάνει κλασικό τετ α τετ!

Για τον Ηρακλή, που τώρα επικεντρώνεται στο μεγάλο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (9/1) ήταν η πέμπτη νίκη στα τελευταία έξι ματς (5-1-0). Αντίθετα η Καβάλα παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη αφού αποδείχθηκε παρένθεση η νίκη επί του Αιγινιακού πριν τη διακοπή λόγω εορτών.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γκιγέρμο Όγιος): Χουάντερσον, Τσιλιανίδης, Μπουκουβάλας, Παπαστεριανός (22' λ.τ. Λίμα), Πουρτουλίδης, Κοντοδήμος, Μπάμπα, Τάι (77' Ζάχορα), Ονουάτσι, Σαββίδης, Ματσούκας (55' Σιατραβάνης).

ΚΑΒΑΛΑ (Γιώργος Μαραντάς): Γιαννίκογλου, Ρεβυθόπουλος (69' Παπαργυρίου), Πόπτσης (87' Αλεξίου), Καρλόπουλος, Χόρτσας, Ντομί, Κουρέλλας (75' Αρτσε), Γκαρακλίδης, Βαλεριάνος, Πάλλας, Καπνίδης.
Πατήστε ΕΔΩ για το live της αναμέτρησης.

Last modified onΚυριακή, 05 Ιανουάριος 2014 17:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep