Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λάμψη Αστέρα στην Άμφισσα!

Ο Φωκικός υποτίμησε τον Αστέρα Μαγούλας και το πλήρωσε με την πρώτη του εντός έδρας ήττα (2-0).

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι του Φωκικού με τον Αστέρα Μαγούλας στην Άμφισσα, εκεί όπου η αποδεκατισμένη ομάδα της δυτικής Αττικής έφυγε με το τρίποντο (2-0), υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους στην πρώτη τους φετινή ήττα εντός έδρας.

Ο Αστέρας Μαγούλας προηγήθηκε στο 23’ με τον Κοτίτσα, σε μία φάση που οι γηπεδούχοι φωνάζουν για οφσάιντ, ενώ στο 68’ υπήρξαν νέες διαμαρτυρίες για το ακυρωθέν γκολ του Γεωργουσόπουλου, με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί για ρήψη αντικειμένων. Ο Φωκικός αν και πίεζε στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είχε το καθαρό μυαλό να ισοφαρίσει και σα να μην έφτανε αυτό στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων έμεινε με 10 παίκτες (αποβολή Ασίγκμπα) και ο Έβερετ με πέναλτι που κέρδισε ο Ιατρού έκανε το 0-2. Μέσα στην ένταση αποβλήθηκε και ο Κορνελάτος για τον Αστέρα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Λανζάνο, Πεχλιβανόπουλος (67' Γεωργουσόπουλος), Άλλα, Ασίγκμπα, Σιμονιάν, Ράντι, Σκαρίμπας, Θέος, Φράγκος, Άλβαρεζ, Τζέκος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Αντώνης Πριόνας): Μπαλασάκης, Σαμαρόπουλος, Αντωνόπουλος (76' Μπούγιας), Τριάντος, Κορνελάτος, Έβερετ, Κοτίτσας, Νόνης, Στρατάκης (81' Ιατρού), Μαρίνου (90'+2' Πολίτης), Στρατομήτρος.
Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)

Last modified onΚυριακή, 22 Δεκέμβριος 2013 17:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep