Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στοπ στη Ζάκυνθο

Κοντοδήμος και Πουρτουλίδης έχασαν τις δύο μεγάλες ευκαιρίες του Ηρακλή Κοντοδήμος και Πουρτουλίδης έχασαν τις δύο μεγάλες ευκαιρίες του Ηρακλή

Το νικηφόρο σερί του Ηρακλή σταμάτησε (0-0) στη Ζάκυνθο.

 Δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να βρεθεί στην πρώτη τετράδα άφησε στη Ζάκυνθο, ο Ηρακλής μένοντας στο 0-0 με την τοπική ομάδα. Ο Γηραιός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων ήταν όμως φλύαρος και απείλησε ελάχιστα την εστία του Οντο. Στο 73' με τον Πουρτουλίδη και στο 81' με τον Κοντοδήμο ήταν οι δύο καλύτερες στιγμές του. Στον αντίποδα η Ζάκυνθος ήταν καλά οργανωμένη στο δικό της μισό και επιχείρησε κυρίως με αντεπιθέσεις να γίνει επικίνδυνη. Στο 51' ο Σολφερίνο σπατάλησε την καλύτερη ευκαιρία των νησιωτών, όταν το σουτ που έκανε βρήκε σε ετοιμότητα τον γκολκίπερ Χουάντερσον.
Η αναμέτρηση με τον ιστορικό Ηρακλή, είχε χαρακτήρα γιορτής στη Ζάκυνθο και την παρακολούθησαν περισσότεροι από 2.500 φίλοι, μεταξύ των οποίων και 40-50 οπαδοί του Ηρακλή. Η νεοφώτιστη ομάδα του Τζιανλούκα Κολονέλο διατήρησε αήττητη την έδρα της, ωστόσο μέτρησε τις πρώτες απώλειες στο νησί έπειτα από πέντε διαδοχικές νίκες. Από την άλλη ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί των τεσσάρων αγωνιστικών, ωστόσο έφυγε με τον βαθμό από μία ομολογουμένως πολύ δύσκολη έδρα.
Συνθέσεις:
ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζιανλούκα Κολονέλο): Όντο, Στασινόπουλος, Αποστόλου, Φωτιάς, Μπίρης, Οικονόμου, Πέττας (82' λ.τ. Κουνσόλο), Σκαθαρούδης, Τορεζάνι (67' Κυριακίδης), Ότα, Σολφερίνο (90' Βούκοβιτς).
ΗΡΑΚΛΗΣ (Γκιγέρμο Όγιος): Χουάντερσον, Κοντέων (75' λ.τ. Σαββίδης), Παπαστεριανός, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Μπάμπα, Τάι, Ονουάτσι, Tσιλιανίδης (66' Σιατραβάνης), Πουρτουλίδης, Ζάχορα (84' Ιντζόγλου).

Πατήστε ΕΔΩ για το live της αναμέτρησης.

Last modified onΚυριακή, 22 Δεκέμβριος 2013 17:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep