Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Καθάρισε με Τζέκο

Ο Φωκικός επικράτησε με 2-0 στην Καισαριάνη της Γλυφάδας που κατέβηκε με 15 παίκτες, αλλά πάλεψε μέχρι το τέλος για το καλύτερο.

Η ομάδα της 'Αμφισσας πήρε το προβάδισμα από νωρίς, σημείωσε γρήγορα γκολ με τον Τζέκο και μετά κοίταξε να κρατήσει το σκορ και να μην κάνει λάθη από την πίεση της Γλυφάδας που δεν τα παράτησε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Ο Τζέκος στο 7ο και στο 17ο λεπτό πανηγύρισε δύο γκολ. Έγραψε το 2-0 και στη συνέχεια ο Φωκικός είχε και δοκάρι με τον Θέο στο 38ο λεπτό. Η Γλυφάδα θα μπορούσε να είχε σκοράρει σε πολλές περιπτώσεις, αλλά είχε και ένα δοκάρι σε ξαφνικό σουτ του Στασινόπουλου στο 25'

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΓΛΥΦΑΔΑ (Λουτσιάνο ντε Σόουζα): Κοτταράς (46' Χρήστου), Μουστάκης, Δημακάκος, Νατσούρας, Γαλανόπουλος, Σκόνδρας, Νικολιάς, Παιδάκης, Κόκκαλης (84' Μαυρίας), Σμυρλής, Στασινόπουλος (54' Κουντούρης).

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Λανζάνο, Άλλα, Ράντι, Σκαρίμπας (56' Πεχλιβανόπουλος), Θέος (86' Ζαχαρόπουλος), Φράγκος (75' Γεωργουσόπουλος), Σιμονιάν, Αλβάρεζ, Τζέκος, Ασίγκμπα, Καλαγκάνης.

Last modified onΚυριακή, 15 Δεκέμβριος 2013 18:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep