Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Επιτέλους... Ταύρος ο Φωστήρας

Πρώτη νίκη του Φωστήρα στον Ταύρο, επί του Πανηλειακού, και μάλιστα με ανατροπή (2-1).

Κάλλιο αρρά παρά ποτέ. Ο Φωστήρας έσπασε την κακοδαιμονία που τον κυνηγούσε στον Ταύρο. Ύστερα από πέντε ανεπιτυχείς προσπάθειες για κατάκτηση τριπόντου, δεν συνέβη το ίδιο με τον Πανηλειακό. Ο «φονέας» νίκησε με 2-1, παρότι στο 55' βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Σταματής είχε περάσει στο παιχνίδι στο 46', και με πολύ ωραία προσπάθεια, αφού πρώτα απέφυγε τον Εμέκα, σούταρε και σκόραρε. Αρχικά οι γηπεδούχοι τα έχασαν. Σαν να τους έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι. Δεν έχασαν όμως το κουράγιο τους. Βοήθησαν και οι αλλαγές του Τζάκι Ματάισεν. Ειδικά η είσοδος του Κουσουρή έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ανατροπή. Ο μπακ-χαφ της ομάδας του Ταύρου κέρδισε το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ της ισοφάρισης, αυτό του Κακαρά με κεφαλιά, ύστερα από την εκτέλεση φάουλ του Κόντι, στο 67'.

Ο Κουσουρής, όμως ήταν αυτός που ξεκίνησε τη φάση από την οποία ήρθε και η ολική ανατροπή στο 85'. Σέντραρε από δεξιά και ο Παναγιωτόπουλος με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στο βάθος της εστίας του Πίτκα.

 

Η επικράτηση ήταν επιτακτική για τον Φωστήρα. Είχε μείνει πίσω στη βαθμολογία, ακολουθούν και οι εκτός έδρας αναμετρήσεις με Ηρακλή Ψαχνών και Παναιγιάλειο. Οι κιτρινόμαυροι» έδειξαν ψυχή, θέληση και η προσπάθεια για τον άθλο απέδωσε καρπούς πέντε λεπτά πριν από σφύριγμα της λήξης. Πάλι καταπληκτική προσπάθεια του Κουσουτρή από δεξιά, σέντρα... διαβήτης στον Παναγιωτόπουλο, που με συρτό σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα πυργιώτικα δίχτυα. Έπεσε από τον... Πύργο και γκρεμίστηκε ο Πανηλειακός, που έμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο σερί ματς.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Τζάκι Ματάισεν): Μοσχονάς, Αχείμαστος, Ανδρίκος, Εμέκα, Κακαράς, Κουλιμπαλί, Τασουλής (73' Λεοντίου), Τεγούσης (65' Κουσουρής), Μακρίδης (55' Κόντι), Σεχολάρι, Παναγιωτόπουλος.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Πίτκας, Λίτσος, Κοτσώνης, Χαλούλος, Γανωτής (46' Σταματής), Νάστος, Μαρτίνος (87' Μίλιεβιτς), Λιόσης, Κωνσταντινίδης, Μπιτάνγκ, Πίγκλα (64' Σουλελές).

Διαιτητής: Ανούσος (Λακωνίας)

Βοηθοί: Παλαμίδας (Λακωνίας), Σεφέρης (Κορινθίας)

Last modified onΔευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2013 21:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep