Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πέρασμα... πρωταθλητή!

Στο τελευταίο 20λεπτο ο Ολυμπιακός Βόλου «καθάρισε» 2-0 την Επισκοπή, που φωνάζει δικαιολογημένα για πέναλτι και αποβολή.

Μία νίκη που τον φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα πανηγύρισε στο Ρέθυμνο απέναντι στη μαχητική Επισκοπή ο Ολυμπιακός Βόλου. Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε τις δύο ομάδες, οι Ερυθρόλευκοι «καθάρισαν» την υπόθεση – τρίποντο χάρη σε γκολ του εξαιρετικού Καπετάνου στο 70’ και στην κούρσα του Μάριο Μπρέσκα στο 89’. Ο Σλοβάκος που ήταν εκ των κορυφαίων σε απόδοση, έδωσε την ασίστ στον Νόε Ακόστα και ο Ισπανός που πριν λίγο καιρό βρισκόταν προ των πυλών της εξόδου, διαμόρφωσε το 2-0!

Η Επισκοπή πάλεψε το ματς, είχε μεγάλη ευκαιρία στο 27’ σε έμμεσο φάουλ, ενώ στο 85’ θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά ο Μανουσάκης είχε σουτ στο δοκάρι. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι Ρεθυμνιώτες έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, μια και εκτιμούν ότι στη φάση του 3' έπρεπε να αποβληθεί ο Γκίτκος για μαρκάρισμα στον Τάντιτς και να υποδειχθεί πέναλτι. Αντί αυτού χρεώθηκε «θέατρο» στον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Ρεθύμνου, απόφαση λανθασμένη όπως φαίνεται και από το βίντεο του αγώνα. Πλέον ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει μία ακόμα νίκη για να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα…

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Μανουσάκης, Βιδάλης, Βουρβαχάκης, Σπαθάρας (75' Κονονένκο), Δελήμπασης, Γκονζάλες, Σεληνιωτάκης, Σουμπασάκης, Μαρτσάκης (66' Ανωγειανάκης), Τάντιτς (51' Βελονάκης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μανουέλ Ρόκα): Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς, Αρβανίτης, Μελίσσης, Ρόκας, Καπετάνος (74' Ακόστα), Κατσίκης (83' Κωστούλας), Δεινόπαπας (56' Πινδώνης), Μπρέσκα, Γκούρμα.

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Last modified onΚυριακή, 08 Δεκέμβριος 2013 23:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep