Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η Ζάκυνθος δεν... συγχωρεί

Ο Απόλλων έκανε δώρο τρία γκολ στις αρχές κάθε ημιχρόνου και η Ζάκυνθος έφτασε σε μια εύκολη νίκη με 3-0 που βάζει σε περιπέτειες την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Δύο λάθη της άμυνας του Απόλλωνα είχαν φέρει το ματς στο 2-0 υπέρ της Ζακύνθου από το 6ο λεπτό της αναμέτρησης και από εκεί και πέρα δεν υπήρχαν πολλά περιθώρια για να αντιδράσουν οι φιλοξενούμενοι. Η ψυχολογίας τους, άλλωστε, δεν ήταν σε υψηλά επίπεδα μετά τις τέσσερις διαδοχικές ήττες που είχαν στο πρωτάθλημα και την πέμπτη που φαινόταν να έρχεται. Από την άλλη πλευρά, η Ζάκυνθος έφτασε στις πέντε νίκες σε πέντε ματς στην έδρα της είχε μαζί της και την ψυχολογία που έκανε πιο εύκολα τα δεδομένα. Οι γηπεδούχοι βρήκαν και αρκετούς χώρους, αφού οι «κοκκινόμαυροι» έψαχναν τρόπο να μειώσουν και έβγαιναν με περισσότερους παίκτες στην επίθεση.

Το πέναλτι που έκανε ο Αλμπάνης στο 3ο λεπτό και μετέτρεψε σε γκολ ο Οικονόμου και το δεύτερο λάθος στην αντεπίθεση του 6ου λεπτού που τελείωσε ο Σκαθαρούδης έδωσαν το απόλυτο προβάδισμα για το πρώτο δεκάλεπτο στην Ζάκυνθο. Ο Απόλλων συνέχισε να κάνει λάθη, η πρώτη τελική του ήρθε μετά την είσοδο του Προβατίδη που ήταν ο μόνος δραστήριος και μετά το 3-0 που έγινε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου από τον Ότα (55') αποδέχθηκε τη μοίρα του και προσπάθησε να μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις το σκορ. Ωστόσο, ο Ότα στο 62' είχε σουτ στο οριζόντιο μέσα στη μικρή περιοχή.

Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Σοφερλίνο που πιθανότατα έχει κάταγμα στο ζυγωματικό, αλλά και τα ράμματα του Πέττα που τον πάτησε στο κεφάλι Κουάντιο στην προσπάθεια του να τον αποφύγει. 

Αυτή η ήττα είναι πολύ πιθανό να φέρει εξελίξεις στον Απόλλωνα σε όλα τα επίπεδα και να συζητήθει ακόμη και η παραμονή ποδοσφαιριστών στην ομάδα, αλλά και του τεχνικού Ανδρέα Παντζιαρά.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζιανλούκα Κολονέλο): Ξενοδόχοφ, Στασινόπουλος, Οικονόμου, Αποστόλου, Πέττας (60' Κουνσόλο), Μπίρης (92' Νομικός), Φωτιάς, Σκαθαρούδης, Ότα, Τορεζάνι, Σολφερίνο (46' Βούκοβιτς).

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Ανδρέας Παντζιαράς):Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Βλάχος, Αλμπάνης (46' Καππίας), Κισκαμπάνης, Μανουσαρίδης, Μωυσιάδης, Παρμαξίδης, Βέντζιος (28' Προβατίδης), Αθανασιάδης, Βλάχος, Λι Κουάντιο (60' Σακκάς).

Last modified onΠαρασκευή, 06 Δεκέμβριος 2013 17:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep