Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Της... ανατροπής στο Αλκαζάρ

Ο εκ των πρωταγωνιστών Βασίλης Σαχινίδης Ο εκ των πρωταγωνιστών Βασίλης Σαχινίδης

Ο Τύρναβος επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 4-2 της Καβάλας με ανατροπή στην ανατροπή.

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι στο Αλκαζάρ ο Τύρναβος κέρδισε 4-2 την Καβάλα και έφτασε τις πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια εντός έδρας. Αντίθετα η μακεδονική ομάδα παράμεινε χωρίς νίκη εδώ και εννιά αγωνιστικές (είχε κερδίσει στην πρεμιέρα τον Ηρακλή). Το σκορ άνοιξε στο 9' ο Σαχινίδης για τον Τύρναβο, όμως η Καβάλα το έφερε τούμπα με γκολ των Πάλλα (11') και Αρτσε (54'). Σε εκείνο το σημείο όμως ο ανέλαβε δράση ο Κάρλος Αντρέ και με δύο τέρματα (56', 63') επανέφερε σε ρόλο οδηγού τους Θεσσαλούς. Στη συνέχεια το σύνολο του Αγγελου Διγκόζη έλεγξε το ρυθμό και κλείδωσε με στιλ το τρίποντο γράφοντας το τελικό σκορ στο 80' με τον Γεωργίου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Ντάλλας, Σκούπρας, Γκαλίτσιος, Τέλλος, Βαγγελή, Σαχινίδης (85' Τσούκαλος), Ντατίδης, Μπάρος, Κάρλος Αντρέ, Ομο (58' Γεωργίου), Φελίπε (65' Μάγγος).

ΚΑΒΑΛΑ (Σίμος Ανθουλάκης): Γιαννίκογλου, Πόπτσης, Ντουτσαρίδης, Αρτσε (65' Παπαδόπουλος), Ρεβυθόπουλος, Γκαρακλίδης, Αλεξίου, Καζαντζίδης (83' Μαυρίδης), Χόρτσας, Κουρέλλας, Πάλλας (62' Καπνίδης).

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το live.

Last modified onΚυριακή, 01 Δεκέμβριος 2013 18:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep