Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στα...δύσκολα με ρόπαλο

Ο Γηραιός ξύπνησε και πήρε (1-0) το ντέρμπι του Βορείου ομίλου κόντρα στην Κέρκυρα που υπέστη τη δεύτερη διαδοχική της ήττα.

Ο Ηρακλής μετά την ήττα στον Τύρναβο πέρασε δύσκολες στιγμές. Οι αναταραχές, όμως, μάλλον τον «ξύπνησαν» και εμφανίστηκε με αρκετό πάθος στο ντέρμπι με την ελλιπή Κέρκυρα που παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας παρά τις δύο ήττες στα τελευταία ματς.

Από τα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης οι Θεσσαλονικείς έδειξαν τις διαθέσεις τους και αυτό έφερε το γκολ νωρίς (16'), αφού ο Γιάρολιμ με πολύ όμορφο σουτ είδε εκτός τον Βρονταρά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Είχε προηγηθεί λάθος διώξιμο του Βενέτη σε προσπάθεια του Σιατραβάνη από δεξιά. Ο Ηρακλής συνέχισε την πίεση, έκανε το παιχνίδι του και η Κέρκυρα πίεσε απλά στο τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πάλι με περισσότερη διάθεση και κράτησαν το προβάδισμα. Οι Φαίακες ρίσκαραν στο τέλος, έπαιξαν με τρεις επιθετικούς και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, κάτι που λίγο έλειψε να πετύχουν στην εκπνοή με το δοκάρι του Γυφτοκώστα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γκιγέρμο Όγιος): Χουάντερον, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Κοντέων, Παπαστεριανός, Λίμα, Τσιλιανίδης (74' Πουρτουλίδης), Σιατραβάνης, Τάι, Γιάρολιμ (74' Μπάμπα), Ζαχόρα (86' Ιντζόγλου).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Βλάχος, Βενέτης (82' Γεωργακόπουλος), Παρασκευαΐδης, Ζορμπάς, Σουάνης, Γκόμεζ (66' Γυφτοκώστας), Ραπτάκης, Ανδρεόπουλος, Σίμιτς (71' Κουλούρης), Κουτσόπουλος.

Media

Last modified onΔευτέρα, 25 Νοέμβριος 2013 20:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep