Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κέρκυρα... non stop

Η Κέρκυρα επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα 1926 στην Καλαμαριά και έκανε το «επτά στα επτά».

Το γρήγορο γκολ ήθελε η Κέρκυρα και κόντρα στον Απόλλωνα 1926 και το κατάφερε. Οι Φαίακες πέτυχαν γκολ από τα… αποδυτήρια για τρίτο εκτός έδρας ματς μετά από Βατανιακό και Δόξα Δράμας, και συγκεκριμένα στο 6’ με τον Μπαλντοβαλίεφ και άνοιξαν το δρόμο προς το «επτά στα επτά». Είχαν την υπεροχή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, απειλήθηκαν κυρίως στα τελευταία λεπτά από τους γηπεδούχους, οι οποίοι υπέπεσαν σε πολλά λάθη στο πρώτο μέρος.

Οι παίκτες του Ανδρέα Παντζιαρά προσπάθησαν να αντιδράσουν στο δεύτερο ημίχρονο. Απείλησαν με τον Παρμαξίδη στο 50’ και εκεί που όλα έδειχναν ότι ισορροπούσαν το ματς, η Κέρκυρα…. ξαναχτύπησε. Δέκα λεπτά αργότερα, στο 60’, ο Ραπτάκης εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια της άμυνας και με σουτ έκανε το 2-0.

Ο ρυθμός έπεσε, με τον Απόλλωνα 1926 να παίρνει την κατοχή της μπάλας και να τη μετουσιώνει σε γκολ με το γυριστό σουτ του Ναλμπάντη, ο οποίος μείωσε σε 2-1. Το πάλεψε μέχρι το τέλος, χάνοντας μάλιστα σπουδαία ευκαιρία στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων για να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Παρμαξίδης εκτέλεσε το φάουλ, όμως ο Κισκαμπάνης έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Ανδρέας Παντζιαράς): Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Λιόνης (69' λ.τρ. Αλμπάνης), Καπίας (29' λ.τρ. Ορφανός), Κισκαμπάνης, Βέντζιος, Παρμαξίδης, Μωυσίδης, Ναλμπάντης, Βλάχος (64' Γκουγκουλιάς), Αθανασιάδης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ραπτάκης, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Ζορμπάς (74' Καραδέμητρος), Γκόμες, Κουτσόπουλος, Ανδρεόπουλος, Σουάνης, Μπαλντοβαλίεφ (92' Παππάς), Κόντος (63' Σίμιτς).

Media

Last modified onΔευτέρα, 11 Νοέμβριος 2013 20:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep