Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στον… αέρα οι μεταδόσεις Κυπέλλου

Σε κίνδυνο έχουν τεθεί οι μεταδόσεις του προσεχούς διημέρου (30-31/10) για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προκύψει πρόβλημα με τους τεχνικούς στη βόρεια Ελλάδα και υπάρχει περίπτωση να μην γίνει μετάδοση στα ματς, διότι δεν έχουν πληρωθεί από την εταιρεία παραγωγής ABC productions που έχει αναλάβει την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «parousiazw.gr», η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βορείου Ελλάδος (ΕΤΙΤΒΕ), όπου περιλαμβάνονται οπερατέρ, ηχολήπτες κι όλοι εκείνοι που συμβάλουν στην κάλυψη ενός αγώνα, έστειλαν εξώδικο στην εταιρεία παραγωγής, όπου καλούν να προσδιοριστεί πως θα καλυφθεί η οφειλή. Σε διαφορετική μάλιστα περίπτωση θα προχωρήσει σε 48 απεργία την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη.

Η διορία που έχει δοθεί στην εταιρεία είναι μέχρι σήμερα (29/10) το απόγευμα. Σε περίπτωση που απεργήσουν οι τεχνικοί, τότε δεν θα μεταδοθούν τηλεοπτικά όπως όλα δείχνουν οι αγώνες Άρης – Ολυμπιακός Βόλου, Ξάνθη-Ηρακλής, Απόλλων Καλαμαριάς – Πανιώνιος, Αιγινιακός – ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικός– Νική Βόλου (όλοι από το OTE Sport), καθώς επίσης και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την τουρκική Άνκαρα για το Eurocup (Nova).

Last modified onΤρίτη, 29 Οκτώβριος 2013 12:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep