Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κράτησε την παράδοση

Η Παναχαϊκή πήρε τη νίκη (1-0) στα Ψαχνά και κράτησε την παράδοση που τη θέλει να κερδίζει εκεί πάντα εκεί.

Ο Ηρακλής Ψαχνών είχε την υπεροχή, τις περισσότερες τελικές προσπάθειες, αλλά τελικά η Παναχαϊκή ήταν αυτή που πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφού πήρε το πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Τζάνη στο 65ο λεπτό και το εκμεταλλεύθηκε στις αντεπιθέσεις που έκανε.

Η ομάδα της Εύβοιας πλήρωσε ίσως την αναστάτωση που έφερε η ξεφνική αλλαγή προπονητή, αν και αγωνιστικά είχε πάρα πολύ καλή παρουσία στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ακόμη και όταν ήταν με ποδοσφαιριστή λιγότερο. Οι Αχαιοί ήταν έως τώρα η μεγάλη απογοήτευση του πρωταθλήματος, όμως εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή και στο 84’ «χτύπησαν» με τον Βαγγέλη Κοντογουλίδη, παίρνοντας το τρίποντο με 1-0.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιόβαν Μιχαΐλοβιτς): Αθανασόπουλος, Στουρνάρας, Παλαιολόγος, Τζανής, Λάμπρου, Πατσατζόγλου, Τσιμότζι (72' Επιτροπάκης), Μπακομήτρος, Γκμπαγκουιντί (72' Νικολόπουλος), Κοιλιάρας, Κρητικός (89' Τριανταφύλλου).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Μπερτέν, Βαγγελόπουλος, Κιάσσος, Βασιλαντωνόπουλος (81' Πλέγας), Λίτσης, Γκαντιάγκα, Φατιόν, Σιτόε, Κοντογουλίδης (89'Σπίνουλας).

Last modified onΚυριακή, 27 Οκτώβριος 2013 20:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep