Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Φονέας» μακριά από τον Ταύρο!

Ο Φωστήρας νίκησε 1-0 τον Αστέρα Μαγούλας στην Ελευσίνα και σημείωσε το δεύτερο σερί εκτός έδρας «διπλό».

Παλικαρίσια νίκη του Φωστήρα στην Ελευσίνα σε βάρος του Αστέρα Μαγούλας. Η ομάδα του Ταύρου πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της και με γκολ του Τασουλή στο 60' πήρε τους τρεις βαθμούς. Η νίκη του «φονέα» ήταν η δεύτερη διαδοχική μακριά από την έδρα του, τρίποντο που δίνει την ευκαιρία στο συγκρότημα του Τζάκι Ματάισεν να δει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Αστέρας Μαγούλας προσπάθησε μετά το γκολ των φιλοξενούμενων να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, αυτό ωστόσο δεν κατέστη εφικτό, μια και οι παίκτες του Φωστήρα πρόσεξαν πολύ και κράτησαν απαραβίαστη την εστία τους. Δοκάρι είχε στο 14' ο Σεχολάρι, ενώ μετά το παιχνίδι ο Αλμίρ δεν κράτησε τα νεύρα του και δέχτηκε κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή. Η Μαγούλα ύστερα από πέντε παιχνίδια αγνοεί τη χαρά της νίκης.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Αντώνης Πριόνας): Κασμερίδης, Κοτίτσας, Πολίτης, Χάλαρης (78' Τριάντος), Στρατρομήτρος, Έβερετ, Κάστρο (82' Κορνελάτος), Δημητριάδης, Αλμίρ, Γκόγκας, Μαρίνου (65' Στρατάκης).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Τζάκι Ματάισεν): Μοσχονάς, Τασουλής, Ανδρίκος, Σεχολάρι (67' Τεγούσης), Παναγιωτόπουλος (67' Γιόνδης), Εμέκα, Βούζας (76' Αχείμαστος), Κόντι, Κακαράς, Κουλιμπαλί, Κιμανί.

Διαιτητής: Ντοκάκης (Χανίων)
Βοηθοί: Καλφάκης (Χανίων), Αναγνωστόπουλος (Αχαΐας)

Last modified onΣάββατο, 26 Οκτώβριος 2013 19:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep