Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Της πήρε τον αέρα...

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πανηγύρισε τη δεύτερη φετινή νίκη της (1-0) απέναντι στην Καβάλα, μετά από αυτή στο κύπελλο.

 

Στο πρώτο μεταξύ τους ματς η Αναγέννηση Καρδίτσας μετέτρεψε έναν διαφαινόμενο περίπατο σε... θρίλερ και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση στο τέλος. Λίγες ημέρες μετά τα Καναρίνια «ζευγάρωσαν» τις νίκες τους απέναντι στον ΑΟΚ, πάλι με άγχος (1-0) και χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Σωκράτη Μπουντούρη στο 87'.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχισαν στο πρώτο ημίχρονο, όπου το ματς έμεινε στο 0-0 και στο δεύτερο που έπεσε ο ρυθμός και είχαν λιγότερες ευκαιρίες, πήραν τη νίκη με γκολ από το σημείο του πέναλτι στα τελευταία λεπτά. Η Καρδίτσα έχασε πολλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, είχε και δοκάρι με τον Γκουγκούδη, αλλά δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, η Καβάλα πήρε χώρο, υπήρξε ισορροπία στο ματς και η Καρδίτσα ανέβασε ρυθμούς πάλι στο τέλος. 'Οταν, όμως, υπήρξαν αναγκαστικές αποχωρήσεις από τραυματισμούς για την Καβάλα και ο τεχνικός των γηπεδούχων ρίσκαρε με περισσότερους επιθετικούς αυξήθηκε η πίεση και τελικά ήρθε το γκολ στο 87ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Κρανιώτης από τράβηγμα του Πάλλα σε γέμισμα στην περιοχή.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοσοδιάδης): Σιαράβας, Γκουγκούδης (75' Γεωργακόπουλος), Χατζηρίζος, Κουκούλης, Ρόβας, Καραχάλιος, Μίχος, Γήτας (61' Μπιτέλης), Μπουντούρης, Μπουσινάκης (68' Κρανιώτης), Χλωρός.

ΚΑΒΑΛΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαννίκογλου, Πόπτσης, Βαλεριάνος (67' Πάλλας), Γκαρακλίδης, Κονάτε, Ντουτσαρίδης, Πρίττας, Καρλόπουλος (66' Ντομί), Ντόσης (20' Παπαργυρίου), Άρτσε, Καπνίδης.

Media

Last modified onΔευτέρα, 14 Οκτώβριος 2013 20:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep