Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άνοδος για... άντρες!

Παλικάρι ο Παναιτωλικός που επιστρέφει στη Σούπερ Λίγκα μετά το 2-1 επί του Ολυμπιακού Βόλου.

Και με ισοπαλία ο Παναιτωλικός θα κατακτούσε την άνοδο. Ωστόσο το συγκρότημα του Μάκη Χάβου αποδείχθηκε διψασμένο και έφυγε με τη νίκη από το Πανθεσσαλικό σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου. Οι Αγρινιώτες δικαίωσαν όλους όσοι υποστήριζαν ότι ήταν η καλύτερη ομάδα των πλέι οφ και... κατάπιαν στον Βόλο τους «ερυθρόλευκους». 

Στο 26' του «τελικού» ο Καμαρά σούταρε από διαγώνια θέση και νίκησε τον Γκίτκο, δίνοντας το προβάδισμα στον Παναιτωλικό. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι για να σημειώσουν την ανατροπή και εννέα λεπτά μετά το ξεκίνημα της επανάληψης έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Καρράς έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Γιενγκά έπιασε την κεφαλιά και το ματς ξεκίνησε πάλι από την αρχή.

Οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα συνέχισαν από εκείνο το σημείο και μετά να έχουν την υπεροχή και με τη βοήθεια χιλιάδων οπαδών τους προσπάθησαν πολύ να πετύχουν και δεύτερο γκολ για να κατακτήσουν αυτοί την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Ωστόσο τα «καναρίνια» είχαν... φτερά. Δεν κλείστηκαν πίσω και χτυπούσαν στην κόντρα επίθεση. Σε μία από αυτές ο Μπακάκης από δεξιά έκανε μια απίστευτη προσπάθεια, έβγαλε τη σέντρα και ο Κουτσοσπύρος με μια... σεντερφοράτη κίνηση... πέταξε το πόδι μπροστά, νίκησε στη μονομαχία τον Γόγολο και «πάγωσε» το Πανθεσσαλικό. Από εκεί και μετά ο Ολυμπιακός προσπάθησε ανεπιτυχώς να σκοράρει και οι Αγρινιώτες πανηγύρισαν τη σπουδαία επικράτηση.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Γόγολος, Ολίσε (89' Ογκουνσότο), Πινδώνης (48' Ανιέτε), Μπολάτι (79' Ναντάγια), Μπρέσκα, Γενγκά, Σολάκης.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Αραμπατζής, Μπακάκης, Κούσας, Μελισσάς, Μουμίν, Σφακιανάκης, Ιορδανίδης, Μπελόν (90+3' Σμίλτος), Καμαρά (88' Μύγας), Πασάς (58' Κουτσοσπύρος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Last modified onΠέμπτη, 20 Ιούνιος 2013 02:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep