Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παραμένει αφεντικό ο Παναιτωλικός

Ο Πασχάλης Μελισσάς σημείωσε δύο γκολ και έδωσε στον Παναιτωλικό τη νίκη επί της Νίκης Βόλου με 2-1. Ο Πασχάλης Μελισσάς σημείωσε δύο γκολ και έδωσε στον Παναιτωλικό τη νίκη επί της Νίκης Βόλου με 2-1.

Με δύο γκολ του Πασχάλη Μελισσά, ο Παναιτωλικός επικράτησε της Νίκης Βόλου με 2-1 και κράτησε την απόσταση από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ομάδα του Αγρινίου παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Μανώλη Σκούφαλη, βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και να πάρει τελικά τη νίκη με 2-1.

Οι τρεις βαθμοί του δίνουν το πλεονέκτημα στην βαθμολογία και πλέον έχουν να αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη πριν τον τελικό με τον Ολυμπιακό στον Βόλο.

Η ομάδα του Αγρινίου σε ένα ανοικτό ματς επικράτησε στον αέρα της Νίκης Βόλου, χάρη στα καλά χτυπήματα του Μίνρες Σίσιτς και τις κεφαλιές του Πασχάλη Μελισσά σε δύο περιπτώσεις. Η απόδοση της ομάδας του Βόλου έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο, αφού δεν κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με την πρωτοπορία.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Μπακάκης, Μελισσάς, Κούσας, Δάρλας, Σφακιανάκης, Μουμίν, Σίσιτς, Φαβάλι (82' Ιορδανίδης), Καμαρά (88' Αραμπατζής), Κουτσοσπύρος (84' Πασάς).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Καρατζάς, Ψιάνος, Χατζής, Βέρτζος, Παπαδόπουλος, Πουρτουλίδης 79' Ουέλινγκτον), Λαλίν (75' Φλίγκος), Σκούφαλης (62' Ριζογιάννης), Κυριάκος, Τάντιτς.

Παραμένει αφεντικό ο Παναιτωλικός
Last modified onΤετάρτη, 12 Ιούνιος 2013 22:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep