Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έριξε «ροπαλιά» στον Ηρακλή

Ο Ολυμπιακός Βόλου σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους τον Γηραιό με 4-0.

Ο Ολυμπιακός Βόλου πέρασε ένα άνετο απόγευμα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο επικρατώντας 4-0 του Ηρακλή στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Μεγάλος πρωταγωνιστής των «ερυθρόλευκων» ο Μάριο Μπρέσκα, ο οποίος εκτός από τα δύο προσωπικά τέρματα που σημείωσε, κέρδισε το πέναλτι και έβγαλε την πάσα στο πρώτο τέρμα του Ολυμπιακού Βόλου. Έτερος πρωταγωνιστής ο Ηλίας Σολάκης, ο οποίος έπαιξε σαν... 20άρης. 

Από την άλλη ο Ηρακλής μέχρι το 2-0 δεν ασχολιόταν με το ματς, αλλά με τη διαιτησία. Μόνο γκρίνια και παράπονα στον ρέφερι Καρυοφύλλη, ο οποίος γενικά ήταν σε άσχημη μέρα. Κακός όμως όχι μόνο απέναντι στον Ηρακλή, αλλά και απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Πολύ μέτρια διαιτησία.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Πινδώνης, Κατσιαρός (38' Γουσούλης), Γκότοβος, Γόγολος, Τσιάτσιος, Μπολάτι, Καπετάνος, Μπρέσκα (83' Ναντάγια), Σολάκης (71' Ανιέτε), Γιενγκά.

Ηρακλής (Σίνισα Γκόγκιτς): Χουάντερσον, Παληγεώργος Χρ., Λόπεθ, Νατσούρας, Βαγγελόπουλος (52' Σαράφογλου), Σαββίδης, Φερνάντεζ, Στεφανίδης, Ισαάκ (70' Νατσιόπουλος), Σουλίδης (40' Κιρόφσκι), Σιατραβάνης.

Διαιτητής: Καρυοφύλλης Κωνσταντίνος (Πειραιά)

Last modified onΤετάρτη, 12 Ιούνιος 2013 22:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep