Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ροπαλιά... ελπίδας ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής διέκοψε (1-0) το αήττητο σερί 16 αγώνων της Νίκης Βόλου και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της 1ης θέσης.

Ηρακλή από τα... παλιά θύμισαν οι Θεσσαλονικείς και το απόγευμα της Κυριακής (09/06) πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στα play off απέναντι στη Νίκη Βόλου. Ο Σάββας Σιατραβάνης στο 25' ήταν αυτός που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα και έτσι κράτησε τον Γηραιό ζωντανό στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

Η Νίκη Βόλου είχε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όχι και τελικές προσπάθειες, με αποτέλεσμα ο πιο αποτελεσματικός Ηρακλής να πάρει το προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση, με αποτέλεσμα το όνειρο της ανόδου να σβήνει. Ήταν η πρώτη ήττα της Νίκης Βόλου με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη στον πάγκο έπειτα από αήττητο σερί 16 αγώνων.

Σα να μην έφτανε αυτό, οι «κυανόλευκοι» έχασαν και τον Δημήτρη Σαμαρά με κάταγμα στα πλευρά...

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Απόστολος Χαραλάμπιδης): Βούρας, Παπαδόπουλος (61' Φλίγκος), Σαμαράς (43' Ουέλιγκτον), Ψιανός, Χατζής, Σκούφαλης, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Κυριάκος, Τάντιτς, Λαλίν (77' Τζιώρας).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Χουάντερσον, Φερνάντεζ, Λόπεθ, Βαγγελόπουλος, Στεφανίδης (64΄Σαράφογλου), Σιατραβάνης (82' Ισαάκ), Κιρόφσκι, Γ. Παληγεώργος, Σαββίδης, Νατσούρας (69' Τσερκέζος), Χ. Παληγεώργος.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 09 Ιούνιος 2013 22:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep