Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τσάκισε» τον Ηρακλή ο Γιενγκά

Ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε 1-0 τον Γηραιό στο Καυτανζόγλειο και είναι μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ.

Μόνος πρώτος στα πλέι οφ και, μάλιστα, με διαφορά δύο πόντων από τη 2η θέση, έμεινε ο Ολυμπιακός Βόλου με το σπουδαίο «διπλό» στο Καυτανζόγλειο επί του Ηρακλή. Παρ' ότι οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, οι «ερυθρόλευκοι» πυροβόλησαν στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους και κράτησαν μέχρι το τέλος το τρίποντο.

Ο Γηραιός πίεσε για την ισοφάριση, ωστόσο η ανασταλτική λειτουργία των φιλοξενούμενων λειτούργησε σωστά μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης. Πρέπει να επισημανθεί ότι στο δεύτερο μέρος οι Θεσσαλονικείς σε κανένα σημείο δεν δικαιολόγησαν τον χαρακτήρα τελικού που είχε το παιχνίδι. Ο Βόλος έπαιξε μυαλωμένα και έφτασε στην επικράτηση.

Συν τοις άλλοις ο Ηρακλής έχασε με χιαστούς τον Τάι, ενώ ο Στεφανίδης έκανε σοκαριστικό μαρκάρισμα πάνω στον Καρρά, που βγήκε με το φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Χουάντερσον, Νατσούρας, Βαγγελόπουλος, Φερνάντεζ, X. Παληγεώργος, Λόπεθ, Κιρόφσκι (72' Χιονίδης), Σιατραβάνης (64' Ισαάκ), Στεφανίδης, Γ. Παληγεώργος, Τάι (28' λ.τ Σουλίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Κατσιάρος, Σολάκης (65' Ανιέτε), Μπρέσκα, Ολίσε (84' Μπολάτι), Στογιάνοφ, Γιενγκά, Γκότοβος, Καρράς (90+1' Γόγολος), Παλαιολόγος, Πινδώνης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός Βόλου 4

2. Παναιτωλικός 2

3. Νίκη Βόλου 1

4. Ηρακλής 1

Last modified onΚυριακή, 02 Ιούνιος 2013 22:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep