Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκολ, ξύλο και... μπαράζ

Ο Παναιτωλικός πέρασε (0-2) από το Καυτανζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή, αλλά και οι δύο πάνε πλέι οφ.

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με ένταση, πάθος, αποβολές, γκολ και ξύλο, νικητής αναδείχθηκε ο Παναιτωλικός. Νίκη επί του Ηρακλή, που όμως δεν έφτανε για να ανέβει απευθείας στη Σούπερ Λίγκα η ομάδα του Αγρινίου. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους τα νεύρα των παικτών των δύο ομάδων ήταν τεντωμένα. Ο Ουκάρ έριξε μούτζα στον βοηθό, αποβλήθηκε και άρχισε να ρίχνει μπουνιές σε όποιον παίκτη του Παναιτωλικού έβρισκε μπροστά του.

Ο Στεφανάκος, ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού μπήκε στη φασαρία, με αποτέλεσμα να δει και αυτός την κόκκινη. Μερίδα οπαδών μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, παράγοντες του Γηραιού επιχειρούσαν να κατευνάσουν τα πνεύματα και ύστερα από 15 λεπτά καθυστέρησης ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, με τον Παναιτωλικό να έχει σκοράρει στο 34', με τον Καμαρά.
Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής μπήκε με σκοπό να ισοφαρίσει γρήγορα, αλλά τα «καναρίνια» πετούσαν φωτιές στην κόντρα επίθεση. Ενώ ο Ηρακλής ήταν αυτός που ήθελε να ισοφαρίσει, ο Παναιτωλικός έχασε τις σπουδαιότερες ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε και πάλι με τον Καμαρά, στο 90'+2.

Η ισοπαλία στη Μυτιλήνη ανάμεσα σε Καλλονή και Ολυμπιακό Βόλου άφησε τον Παναιτωλικό εκτός ζώνης απευθείας ανόδου και πλέον τόσο αυτός όσο και ο Ηρακλής θα δώσουν πλέι οφ για το τέταρτο εισιτήριο που χαρίζει άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Σαββίδης, Βαγγελόπουλος, Παληγεώργος Χ., Παληγεώργος Γ., Λόπεθ, Νατσούρας (68' Χιονίδης), Σιατραβάνης, Στεφανίδης, Ισαάκ (55' Σουλίδης), Ουκάρ.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Μπακάκης, Ιωάννου, Κούσας, Δάρλας (38' Μελισσάς), Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Φαβάλι, Μπελόν (45'+14' Τακίδης), Καμαρά, Κουτσοσπύρος (71' Πασάς).

Last modified onΚυριακή, 26 Μάιος 2013 22:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep