Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εκτόξευση Εργοτέλη με φωνές

Άλμα τριάδας έκανε ο Εργοτέλης και επικράτησε 3-1 της Παναχαϊκής, που διαμαρτύρεται για τη διαιτησία.

Πρι το ματς της Κυριακής (19/05) η ομάδα του Ηρακλείου κρατούσε την τύχη στα χέρια της. Έπειτα από το σπουδαίο «διπλό» με 3-1 στην Πάτρα απέναντι στην Παναχαϊκή είναι αγκαλιά με το εισιτήριο της απευθείας ανόδου, σε ένα επεισοδιακό ματς με παράπονα για τη διαιτησία και κόντρα Φυντάνη – Κούγια.

Στο 5’ ο Σπίνουλας ανέτρεψε τον Βερπακόφσκις, με τον Λετονό να σκοράρει και τον Μπλάνα αντί να κατακυρώνει το γκολ, να δείχνει το σημείο του πέναλτι, αλλά όχι και την κόκκινη στον αμυντικό των Αχαιών! Ο παθών αστόχησε και στο 40’ ακολούθησε το τρελό τρίλεπτο, με τον Βασιλαντωνόπουλο να ανοίγει το σκορ (40’) και τον Ρομάνο να απαντά ένα λεπτό μετά (41’). Στο 42’ ο Βάντερσον ανέτρεψε τον Βερπακόφσκις, με τον Μπλάνα να λέει «παίζεται» και τον βοηθό Σερεμέτη να υποδεικνύει πέναλτι, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα. Ωστόσο, τίποτα δεν άλλαξε και ο Μπουχαλάκης στο 43’ έκανε το 2-1. Το 3-1 διαμόρφωσε ο Κοζορώνης στο 76’.

Σημειώνεται ότι ο Ηλίας Φυντάνης για ένα ακόμα ματς δεν ξεκίνησε βασικούς τους νεαρούς Χοτζάλι, Πλέγκα, κόντρα στην εντολή του Αλέξη Κούγια.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Γ. Κοιλιάρας (58' Τέλλος), Δ. Κοιλιάρας (78' Χοτζάλι), Κοκκίνης, Καραμανλής, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον (83' Περέιρα), Παμπόε, Ρεκλείτης, Γκούρτσας.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης – Βασίλης Πλεσίτης): Αθανασίου, Τζανακάκης (72' Κοζορώνης), Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Πίτσος (78' Γεωργίου), Μπουχαλάκης, Γκαντιάγκα, Ρομάνο, Χρυσοφάκης (61' Ουέλινγκτον), Δωματάς, Βερπακόφσκις.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 19 Μάιος 2013 20:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep