Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ζωντανός ο Πανσερραϊκός!

Ο Πανσερραϊκός νίκησε 1-0 στην Καβάλα και ελπίζει στην επτάδα!

Έπειτα από περίπου 1,5 χρόνο συνεργασίας, ο Μιχάλης Γρηγορίου ήξερε ότι κατά πάσα πιθανότητα την Κυριακή (19/05) θα ζούσε το τελευταίο του ματς στον πάγκο του Πανσερραϊκού. Το πείσμα των μελών του ΔΣ να τον… παραιτήσουν, δεν έφερε αποτέλεσμα, με τον Λάζαρο Θεοδωρίδη να τον στηρίζει, ενώ ο ίδιος λίγο αργότερα πανηγύρισε με τους «ερυθρόλευκους» το «διπλό» στην Καβάλα που τους κρατά ζωντανούς στη μάχη για την είσοδο στα play off!
Τα «λιοντάρια» σε ένα κακό ματς πήραν το τρίποντο στο «Ανθή Καραγιάννη» χάρη στο γκολ – πέναλτι του Σίμιτς στο 31’, έπειτα από ανατροπή του Μπονέρη. Στο δεύτερο ημίχρονο η Καβάλα ήταν καλύτερη, πίεση, αλλά δεν είχε την ουσία.

ΚΑΒΑΛΑ (Γιώργος Μαραντάς): Σουλογάνης, Καλαγκάνης, Ντουτσαρίδης (41' Μαραγκός), Ρεβυθόπουλος, Πλιάγκας, Κάργας, Τριποτσέρης, Χλωρός, Ντόμι (55' Πάτο), Παπαδόπουλος (76' Μπρατσιάνι), Ντόσης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ράνιτς (90+1' Κασσέρης), Σίμιτς (90+4' Καρασαλίδης), Τοντόροφ, Κόντος, Μπονέρης (73' Γιαννόπουλος), Μπριλάκης, Παρασκευαΐδης, Κ. Τριανταφύλλου, Τσαούσης, Τσιμίκας.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΔευτέρα, 20 Μάιος 2013 14:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep