Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κέρδισε αλλά δεν έπεισε ο Λεβαδειακός

Ο Θανάσης Μουλόπουλος Ο Θανάσης Μουλόπουλος

Φιλική νίκη με 1-0 για τους Βοιωτούς επί του Ηρακλή Ψαχνών.

 

Με τέρμα του Μουλόπουλου ο Λεβαδειακός κέρδισε 1-0 τον Ηρακλή Ψαχνών σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην έδρα των Βοιωτών. Το ματς δεν είχε ρυθμό και οι νικητές πλην ελάχιστων εξαιρέσεων δεν έπεισαν με την απόδοσή τους.

 

Για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, αγωνίστηκε και ο υπό δοκιμή Τιερί Ζαουί, ενώ ο Φαβάλι βρέθηκε στις εξέδρες. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι χρησιμοποίησαν τον υπό δοκιμή Ποκόνγκ, ενώ ο Αμπουέμε που επίσης τεστάρετε δεν έπαιξε ούτε λεπτό. Αμφότεροι δεν πείθουν και λογικά η ομάδα της Εύβοιας δεν πρόκειται να τους προτείνει συμβόλαιο συνεργασίας. Να σημειωθεί ότι το Σάββατο (08/10, 16:30) ο Ηρακλής Ψαχνών θα φιλοξενήσει τον Ελπιδοφόρο και σε αυτό το ματς θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, όσοι δεν έπαιξαν στη Λιβαδειά.

Οι συνθέσεις:


 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κυριακίδης, Ιωάννου. Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κοτίτσας, Βιάνα, Ζησόπουλος, Μουλόπουλος, Πόποβιτς, Ζαουί, Ζουρούδης.
Έπαιξαν και οι Στρατηλάτης, Νικολάκακης, Κόρμπος,  Ψωμάς, Αλεξίου, Μπεγκόνια, Μαχαίρας, Μπουντόπουλος, Κοιλιάρας, Σάντσεθ, Βασιλείου.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Τόλιος, Μπακομήτρος, Ρεπετσάς, Παριανός, Ζουλιώτης, Μάτσος, Ποκόνγκ, Τελκίνσκι, Αλβες, Τσάτσος, Σέγκος.
Έπαιξαν και οι Γενιτσαρίδης, Ροντρίγκο,  Δελήμπασης, Γανωτής, Τσοκάνης.

Last modified onΠαρασκευή, 07 Οκτώβριος 2011 21:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep