Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη ΑΕΛ με... οργή λαού

Η ΑΕΛ νίκησε 1-0 τον Βύζαντα σε ένα ματς με ένταση και διακοπή.

Ένταση και φορτισμένο κλίμα στο AEL FC Arena. Η ομάδα του κάμπου νίκησε 1-0 τον Βύζαντα, αλλά την παράσταση έκλεψαν οι οπαδοί που στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα τα είχαν με τον πρόεδρο Κώστα Πηλαδάκη.

Μέτριο το πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να έχουν μεν την υπεροχή, αλλά να μην είναι σε θέση να απειλήσουν τους Μεγαρίτες, που παρατάχθηκαν με αμυντικούς προσανατολισμούς. Στο 45' ο αγώνας διεκόπη για ένα πεντάλεπτο, εξαιτίας της εισβολής οπαδών της ΑΕΛ στον αγωνιστικό χώρο, μετά την απόφαση του διαιτητή να μην δώσει πέναλτι σε φάση κατά την οποία ο Δημόπουλος έπεσε στη μεγάλη περιοχή του Πουρή. Αντιθέτως ο άσος των «βυσσινί» αποβλήθηκε.

Στο δεύτερο μέρος το συγκρότημα του Τίμου Καβακά ήταν πιο ορεξάτο, έκανε ευκαιρίες και ο Ζεκίνια με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 52 χάρισε το τρίποντο στην ΑΕΛ. Ο Βύζας μπορεί να ηττήθηκε, αλλά έχασε και ο Θρασύβουλος στον Βόλο, οπότε κατά κάποιο τρόπο μπορεί να μείνει ήσυχος και να σκεφτεί το επόμενο ματς.

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Καρακώστας, Γιώτας, Δημόπουλος, Νεμπεγλέρας, Πότσι (46' Καρανίκας), Πόνσε (73' Τσιάρας), Τσίγκας (46' Τ. Κρητικός), Χασομέρης, Ζεκινια.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Μίλτος Γκόφας): Πουρής, Γρομητσάρης, Θ. Βλάχος, Λιόλιος, Νικολόπουλος, Μαρίνης, Κρολ, Πούρνος (72' Σιώκος), Δημητρίου, Κατράνας (60' Αρναρέλης), Μανδύλης, Κρολ (80' Σταμέλος).

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΤετάρτη, 15 Μάιος 2013 20:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep