Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη υπομονής και... ανόδου

Ο Χριστιάν Κιρόφσκι έδωσε για ακόμη ένα ματς τη λύση για τον Ηρακλή και τον οδήγησε στη νίκη. Ο Χριστιάν Κιρόφσκι έδωσε για ακόμη ένα ματς τη λύση για τον Ηρακλή και τον οδήγησε στη νίκη.

Ο Ηρακλής σκόραρε νωρίς, άντεξε στην πίεση της ΑΕΛ και πήρε τη νίκη (1-0) που τον έφερε πιο κοντά στις θέσεις της απευθείας ανόδου.

Tο πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Κιρόφσκι ήταν αυτό που έκρινε τελικά την αναμέτρηση του Ηρακλή με την ΑΕΛ και έδωσε στο Γηραιό τη νίκη. Η ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου κατάφερε να εκμεταλλευθεί την έδρα της, παρότι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης δέχθηκε ασφικτική πίεση από την AΕΛ που δεν είχε τον τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για ακόμη μια φορά.

Ο Ζεκίνια, ο Αλεξάντροβιτς και ο Στέλιος Κρητικός έχασαν ευκαιρίες, αλλά όχι κλασικές παρότι σε δύο, τρεις περιπτώσεις δέχθηκε δώρα από τον τερματοφύλακα του Ηρακλή και δεν τα αξιοποίησε.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Σαββίδης, Γεωργίου (88' Βουτσιάς), Ουκάρ (80' Ισαάκ), Παληγεώργος Γ., Λόπεθ, Κιρόφσκι, Παληγεώργος Χ., Νατσούρας, Σιατραβάνης (57' Στεφανίδης), Φερνάντεζ.

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Καρακώστας, Ραπτάκης (59' Αλεξάντροβιτς), Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Λιαπάκης, Πόνσε, Χασομέρης, Ζεκίνια (68' Στέλιος Κρητικός), Τ. Κρητικός (46' Δεινόπαπας).

Last modified onΤετάρτη, 24 Απρίλιος 2013 21:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep