Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τρίποντο στη λάσπη

Η Παναχαϊκή πήρε τη νίκη (1-0) στα Γιαννιτσά χάρη σε ένα τυχερό γκολ το οποίο διαχειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο στο δεύτερο ημίχρονο.

Ιδανικό ήταν το... δεύτερο φετινό ντεμπούτο του Ηλία Φυντάνη στον πάγκο των Αχαιών, καθώς συνοδεύτηκε από τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, έπειτα από αυτή στο Πανθεσσαλικό.

Η βροχή που ξεκίνησε αρκετή ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης και συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια της, έκανε το γήπεδο των Γιαννιτσών να μην μοιάζει κατάλληλο για ποδόσφαιρο. Οι παίκτες των δύο ομάδων δεν μπορούσαν παρά να αλλάζουν την μπάλα στο κέντρο και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις να γλιστράνε και να πέφτουν στο έδαφος.

Στο σουτ του Βάντερσον έξω από την περιοχή στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η μπάλα κατέληξε στη γωνιά του Καραογλανίδη και αυτό ήταν αρκετό για να δώσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα της Πάτρας. Αυτή ήταν μια από τις ελάχιστες φάσεις του πρώτου μέρους, ενώ στο δεύτερο, η Παναχαϊκή με το πλεονέκτημα του γκολ έπαιξε πιο άνετα και τελικα πήρε τους τρεις βαθμούς.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

AN. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σάββας Κωφίδης): Καραογλανίδης, Κυριακίδης, Βλαχόπουλος (46' Χατζόγλου), Σπαθάρας, Σαμαρόπουλος, Σερέτης, Καρλόπουλος, Αρτσε, Ζαγοριανός, Καρακάσογλου (81' Σπαθαρούδης), Σιδηρόπουλος (51' Αντρεϊνι)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Πίτκας, Βάντερσον, Ν' Τζιόντο (77' Ρεκλείτης), Τέλλος, Γκούρτσας (93' Κοιλιάρας), Σπίνουλας, Κοκκίνης, Καραμανλής, Πομπόε, Βασιλαντωνόπουλος, Λίτσης (89' Βοσκόπουλος)

Last modified onΚυριακή, 07 Απρίλιος 2013 18:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep