Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ματωμένη… Νίκη

Σπουδαίο «διπλό» της Νίκη Βόλου στις Σέρρες (1-0) και δικαιολογημένες φωνές από τον Πανσερραϊκό για πέναλτι στο 90+2'.

Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν τυχεροί και πήραν για πρώτη φορά τους βαθμούς σε ένα ματς που δεν έπιασαν καλή απόδοση και παράλληλα, ενώ δεν της χρεώθηκε πέναλτι στις καθυστερήσεις. Τα «λιοντάρια» από την άλλη πλευρά ήθελαν να βγάλουν ψυχή για να αφιερώσουν ενδεχόμενη νίκη στη μνήμη του Πέτρου Θεοδωρίδη. Είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, αλλά δεν δημιούργησαν φάσεις και αρκέστηκαν σε σουτ έξω από την περιοχή που δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Βούρα, ο οποίος έκανε μερικές καλές επεμβάσεις. Η Νίκη Βόλου έχασε μια σημαντική ευκαιρία με τον Σκούφαλη στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου σε ένα ματς που δεν είχε πολλές καλές φάσεις. Τελικά η λήτρωση ήρθε από τον Πουρτουλίδη στο 86' με το τρίτο του γκολ στα τρία τελευταία ματς.

Ο Πανσερραϊκός δικαιολογημένα διαμαρτύρεται για πέναλτι στο 92ο λεπτό, όταν ο Χατζής στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα σήκωσε το πόδι και χτύπησε στο πρόσωπο τον Γκουγκουλιά, που έφυγε με αίματα στο πρόσωπο και ανοιγμένη την μύτη του από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ έλεγε στον διαιτητή Βαλιώτη «Αν δεν είναι αυτό πέναλτι, ποιο είναι;».

Στη διάρκεια της αναταραχής υπήρξαν διαξιφισμοί ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και εντάσεις που δεν τιμώρησε ο Βαλιώτης. Ο Λαρισαίος αντιλήφθηκε το λάθος του και τελείωσε την αναμέτρηση στο 98ο λεπτό...

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του προέδρου του Πανσερραϊκού, Πέτρο Θεοδωρίδη που έφυγε την Πέμπτη από τη ζωή.

H ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Κ. Τριανταφύλλου, Τσαούσης, Παρασκευαΐδης, Μπριλάκης, Σιάκκας (70' Στεφανίδης), Σίμιτς (77' Τοντόροφ), Τσούτσης (46΄Ντα Κόστα), Κόντος, Γκουγκουλιάς.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Βέρτζος, Σαμαράς, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Κυριάκος (58' Χατζής), Σκούφαλης (84' Τάντιτς), Λαλίν (69' Παππάς), Φλίγκος.

Διαιτητής: Βαλιώτης (Λάρισας)

Βοηθοί: Νατσιούλας, Τσακνάκης (Λάρισας)

Last modified onΣάββατο, 06 Απρίλιος 2013 21:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep