Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καταστροφική ισοπαλία

Αναγέννηση Επανομής και Πανσερραϊκός δεν βολεύτηκαν καθόλου με το μεταξύ τους 0-0 στο «Νίκος Σαράφης».

Αμφότεροι ήθελαν το τρίποντο. Οι μεν γηπεδούχοι για να διατηρήσουν ελπίδες σωτηρίας, οι δε φιλοξενούμενοι για να καλύψουν το χαμένο έδαφος της εντός έδρας ήττας από τη Δόξα Δράμας. Τελικά, η Αναγέννηση Επανομής αναδείχτηκε ισοπαλή χωρίς τέρματα με τον Πανσερραϊκό, με τις δύο ομάδες να μένουν απογοητευμένες από τον πόντο.

Οι Σερραίοι παρουσία και περίπου 50 φιλάθλων τους έχασαν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ταταρίδη να κρατά ανέπαφη την εστία του, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να πανηγυρίσουν το γκολ, όμως στο 83’ ο Κουκουλέκης με σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κουτζαβασίλη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Ταταρίδης, Γκλάμοσακ, Κουλίδης, Μπέκα (84΄Τζανδάρης), Τοπούζης, Σαμουηλίδης, Παπαστεργίου, Ζόσουα Σίλβα, Νταβίντ Σίλβα (60' Σικαλόπουλος), Αναστασίου (74' Μπαλασάς), Κουκουλέκης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Παντελιάδης, Μπριλάκης, Τοντόροφ, Τριανταφύλλου Δ. (64' Στεφανίδης), Τριανταφύλλου Κ., Παρασκευαϊδης (46΄Καρασαλίδης), Σιάκκας, Ντα Κόστα, Γκουγκουλιάς, Κόντος (74' Μίλιεβιτς).

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 03 Μάρτιος 2013 17:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep