Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

Ξέσπασε με πεντάρα η Καλλιθέα

Μετά από έξι αγώνες χωρίς γκολ και νίκη η Καλλιθέα επικράτησε με 5-0 της Αν. Επανωμής. Χατ τρικ ο Ντακόλ!

 Ενα ξέσπασμα αναζητούσε η Καλλιθέα και το βρήκε κόντρα στην Αν. Επανωμής, επικρατώντας με το επιβλητικό 5-0. Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη έπειτα από έξι αναμετρήσεις χωρίς τρίποντο και τα πρώτα της γκολ, μετά τις 20/1 όταν είχε κερδίσει 1-0 την Καλλονή. Χατ τρικ (το πρώτο με πέναλτι στο 36') ο Ντακόλ, που βρήκε δίχτυα μετά από οχτώ ματς (777 λεπτά!), ενώ άλλα δύο τέρματα πρόσθεσε ο Μαρουκάκης, που σκόραρε έπειτα από δέκα αγώνες πρωταθλήματος!

Ουσιαστικά ο νικητής κρίθηκε σε ένα τρίλεπτο, αφού στο 36' ο Ντακόλ ευστόχησε σε πέναλτι και στο 39' ο Μαρουκάκης είπε «ευχαριστώ» στο δώρο του Σαμουηλίδη, που του πρόσφερε στο πιάτο το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλιθέα έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο και από τη στιγμή, που η Επανωμή έμεινε με δέκα στο 66' (αποβλήθηκε ο Μωυσίδης) το σκορ πήρε δικαιολογημένα τέτοια έκταση.

Πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι οι φιλοξενούμενοι αμφισβήτησαν έντονα το πέναλτι με το οποίο άνοιξε το σκορ η Καλλιθέα. Για την Επανωμή αυτή ήταν η 10η ήττα της σε 11 εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Συνθέσεις:

Καλλιθέα (Λύσσανδρος Γεωργαμλής): Κατσούλης, Θεολόγου (43' λ.τ. Χατζόπουλος), Σταύρου, Βιγιαρέχο, Κατσικογιάννης, Ντακόλ, Φουτσίνι, Μαρουκάκης, Δρόσος (46' Ατματσίδης), Φαγιέ (77' Αράγια), Πίκολο.

Πάγκος: Αφουξενίδης, Χατζόπουλος, Τρεκαρίτσι, Αράγια, Σεμπέκος, Ατματσίδης, Ματσούκας.

Αν. Επανωμής (Κώστας Βελιτζέλος): Ταταρίδης, Γκλάμοσακ, Κουλίδης, Τοπούζης, Σαμουηλίδης, Παπαστεργίου (63' λ.τ. Νομπρέγκα), Ζόσουα Περέιρα, Μωυσίδης, Νταβίντ Περέιρα (46' Σικαλόπουλος), Τζανδάρης, Μπέκα (76' Μπαλασάς).

Πάγκος: Μαλαμής, Κάρταλ, Μπαλασάς, Σικαλόπουλος, Νομπρέγκα, Λαμπερνάκης, Κουκουλέκης.

Διαιτητής: Βράκας (Εύβοιας)

Βοηθοί: Μπέτσογλου, Παπανικολάου (Κορινθίας)

4ος: Σταθόπουλος (Δ. Αττικής)

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το φιλμ του αγώνα όπως το κατέγραψε λεπτό προς λεπτό το FL News.

Last modified onΚυριακή, 24 Φεβρουάριος 2013 21:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep