Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Αναγέννηση… Γιαννιτσών

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών πήρε σπουδαία νίκη στα Μέγαρα και επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από οκτώ ματς χωρίς τρίποντο. Η Αναγέννηση Γιαννιτσών πήρε σπουδαία νίκη στα Μέγαρα και επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από οκτώ ματς χωρίς τρίποντο.

Με νίκη 2-1 μέσα στα Μέγαρα έσπασε το αρνητικό σερί των οκτώ ματς χωρίς τρίποντο και πλέον βλέπει σωτηρία, σε αντίθεση με τον Βύζαντα.

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών πήρε σπουδαία νίκη μέσα στα Μέγαρα, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Βύζας είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, προηγήθηκε με τον Γκεμίση. Η ομάδα της Πέλλας, με αντεπιθέσεις έφτασε αρχικά στην ισοφάριση και στη συνέχεια πήρε τους τρεις βαθμούς.

Με καλή τακτική, πολύ καλή ανάπτυξη χάρη στον Αρτσε που είχε τις κάθετες μπαλιές ήταν σαφώς πιο επικίνδυνη, αφού είχε και ανοικτό γήπεδο λόγω της πίεσης του Βύζαντα.

Στο τέλος, τα μέλη της διοίκησης του Βύζαντα τα άκουσαν από τους οπαδούς για την απόδοση της ομάδας, τις μεταγραφές που έγιναν και για τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Ηλίας Φυντάνης): Πουρής, Γρομητσάρης, Π. Βλάχος, Λιόλιος, Νικολακόπουλος, Ζάρκος (67' Κοκόλης), Αρναρέλης (51' Χαρτσιάς), Γκεμίσης, Μπιτσάκος, Θ. Βλάχος, Κρολ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σάββας Κωφίδης): Λαμπάκης, Σιδηρόπουλος, Βλαχόπουλος (91' Ζαγοριανός), Σερέτης, Γκαρακλίδης, Καρπαθάκης, Αρτσε (83' Αντρεϊνι), Χαρμανάς (46' Καρακάσογλου), Καπνίδης, Τσιάμης, Καρλόπουλος

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep