Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η… νέα Καβάλα έχει τον τρόπο!

Ο Τενεμά Ν’ Ντιαγιέ άνοιξε ξανά τον δρόμο στον ΑΟΚ και οι «Αργοναύτες» πέρασαν (2-0) από τα Γιαννιτσά.

Οι «κυανόλευκοι» από τότε που έβαλαν στη μηχανή τους τούς Ν’ Ντιαγιέ, Πάτο έχουν βρει λύση στο σκοράρισμα. Αυτό μέχρι τώρα αποδεικνυόταν στα εντός έδρας ματς και την Κυριακή (10/02) ήρθε η ώρα να το δείξουν και μακριά από το «Ανθή Καραγιάννη».

Στην 6η του συμμετοχή ο επιθετικός από το Μάλι χρειάστηκε μόλις 13 λεπτά για να σημειώσει το 3ο του γκολ με σουτ και να ανοίξει τον δρόμο για το πολύτιμο «διπλό». Τα λάθη των γηπεδούχων διαδέχονταν το ένα το άλλο και τελικά στο 43’ ο Ντόσης «τιμώρησε» ένα ακόμα και διαμόρφωσε το 2-0 και έφερε την Καβάλα ακόμα πιο κοντά στην 7άδα. Σημειώνεται ότι η ομάδα της Πέλλας, που γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική ήττα με τον Σάββα Κωφίδη στον πάγκο, ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σαμαρόπουλου στο 89’.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σάββας Κωφίδης): Λαμπάκης, Καρακάσογλου (46' Ζαγοριανός), Σερέτης, Γκαρακλίδης, Σαμαρόπουλος, Καπνίδης, Κυριακίδης (22' Βλαχόπουλος), Αντρεϊνι (69' Καμπάνης), Καρπαθάκης, Χαρμάνας, Σιδηρόπουλος.

ΚΑΒΑΛΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Παγώνης, Τριποτσέρης, Κάργας, Καλαγκάνης, Τάσιτς, Πλιάγκας (12' Κούτεφ), Μαραγκός, Ντόσης (89' Ρεβυθόπουλος), Μπάρι, Ν' Ντιαγιέ (46' Μπρατσιάνι).

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 10 Φεβρουάριος 2013 17:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep