Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φρένο...Νίκης

Η Νίκη Βόλου απέσπασε πολύτιμο 0-0 στην έδρα του πρωταθλητή χειμώνα, Εργοτέλη.

Το νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων του Εργοτέλη διέκοψε το απόγευμα της Κυριακής (10/02) στο Παγκρήτιο η Νίκη Βόλου και θα μπορούσε να έχει κάνει ακόμα και τη «ζημιά» στους Κρητικούς, που θα τη έφερνε στην πρώτη τριάδα.

Οι «κυανόλευκοι» ήταν σαφώς πιο ξεκούραστοι από τους γηπεδούχους, έφτασαν κοντά στο γκολ στο 10', με τον Λαμπίν να στέλνει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι και γενικά δημιούργησαν αρκετές επικίνδυνες στιγμές στα καρέ του Αθανασίου.

Οι Κρητικοί φων΄ζουν δικαιολογημένα για το ακυρωθέν γκολ του Λαμπίν στο 17', αλλά πέραν αυτής της φάσης και βάσει της «χλωμής» τους εμφάνισης μάλλον δεν δικαιούνταν τίποτα καλύτερο. Παρά τη «λευκή» ισοπαλία, πάντως, έμειναν στην πρώτη θέση και, μάλιστα, με διαφορά οκτώ πόντων από την 4η!

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Αθανασίου, Ρέντζας, Τζανακάκης, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Μπουχαλάκης (23' Κοζορώνης), Λαμπίν (61' Χρυσοφάκης), Χαντί (78' Ευαγγέλου), Ζάχορα, Ουέλινγκτον.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στέλιος Μανωλάς): Βούρας, Καρατζάς, Βέρτζος, Ψιάνος, Χατζής, Κοντοδήμος, Ριζογιάννης, Κυριάκος (88' Ουέλινγκτον), Σκούφαλης (77' Τάντιτς), Λαλίν, Τζιώρας (61' Παππάς).

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 10 Φεβρουάριος 2013 18:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep