Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Σερί ανόδου για την ΑΕΛ

Τρίτη διαδοχική νίκη για την ΑΕΛ, με 5-0 επί του Φωκικού που την φέρνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Τρίτη διαδοχική νίκη για την ΑΕΛ, με 5-0 επί του Φωκικού που την φέρνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Τρίτη διαδοχική νίκη (5-0 τον Φωκικό) για την ομάδας της Λάρισας που την φέρνει σε τροχιά ανόδου και της δίνει ψυχολογία για το επόμενο εντός με την Δόξα Δράμας στο AEL FC ARENA.

Η ΑΕΛ κατάφερε να κάνει ακόμη μια εύκολη νίκη, να χτίσει ένα σερί με τρία διαδοχικά ματς που πήρε το τρίποντο χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ. Η αντεπίθεση ανόδου έχει αρχίσει για τους Θεσσαλούς που δείχνουν σιγουριά στα παιχνίδια τους, παίρνουν τα αποτελέσματα εύκολα και έχουν πολλές λύσεις, τόσο στα γκολ, όσο και στους παίκτες που δημιουργούν τα παιχνίδια.

Οι παίκτες του Τίμου Καβακά έχει σημειώσει τρεις νίκες με μεγάλα σκορ στα δύο από αυτά και τον Σέρχιο Πόνσε να έχει σημειώσει τέσσερα στα τρία τελευταία ματς. Η τελευταία φορά που σημείωσε πέντε γκολ σε ένα ματς ήταν στην 8η αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος, όταν επικράτησε με 5-2 της Αναγέννησης Επανομής.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Καρακώστας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Λιαπάκης, Πόνσε (70' Αλεξάντροβιτς), Τσίγκας (65' Κρητικός), Χασομέρης, Μούτσα Μπλέντι (50' Δεινόπαπας).

ΦΩΚΙΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Γεωργίου, Νάστος, Σκαρίμπας (43' Ταμπάκης), Μαρτίνος, Παπαζούδης, Αλμπέρτο, Λίτσος, Εσόνο, Γκόμεζ, Σουλελές (59' Λουκίνας), Γουόρντεν (67' Θέος).

Last modified onΚυριακή, 03 Φεβρουάριος 2013 18:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep