Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χλωμός Ηρακλής στα Γιαννιτσά

Ο Ηρακλής ήταν κακός στα Γιαννιτσά και μοιραία έφτασε στην 11η ισοπαλία στο πρωτάθλημα.

Οι Θεσσαλονικείς παρουσιάστηκαν ενισχυμένοι στον αγώνα της Παρασκευής (01/02) με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και ήταν το φαβορί κόντρα σε μία ομάδα, η οποία λίγα 24ωρα πριν απέκτησε ποδοσφαιριστές για να συμπληρώσει 18άδα! Ωστόσο, ο Γηραιός για μία ακόμα φορά είχε αφήσει το ρόπαλο στα… αποδυτήρια, έμεινε στο 0-0 και έχασε μεγάλη ευκαιρία να πατήσει στη 2η θέση.

Η ομάδα της Πέλλας στο τελευταίο ματς με τον Γιάννη Τζιφόπουλο στον πάγκο (ο Σάββας Κωφίδης που θα τον διαδεχτεί ήταν στις εξέδρες) πάλεψε και είχε ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, όμως βρήκε μπροστά της τον εξαιρετικό Χουάντερσον. Από την άλλη πλευρά οι Θεσσαλονικείς ελάχιστες φορές απείλησαν και βάσει της απόδοσής τους δεν δικαιούνταν τίποτα περισσότερο από την ισοπαλία. Στο τέλος, μάλιστα, αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς, στην 11η ισοπαλία σε 18 αγώνες!

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Γιάννης Τζιφόπουλος): Λαμπάκης, Κυριακίδης, Τσιάμης, Καρπαθάκης, Σπαθάρας (49' Σαμαρόπουλος), Σερέτης, Σιδηρόπουλος, Γιόγιος, Σκαθαρούδης (84' Καρακάσογλου), Χαρμάνας (90' Βλαχόπουλος), Καπνίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Χ. Παληγεώργος, Σαββίδης, Νατσούρας, Λόπεθ, Γ. Παληγεώργος (60' Ντατίδης), Ουκάρ, Σουλίδης (69' Γεωργίου), Ισσάκ, Στεφανίδης, Κιρόφσκι (75' Τάι).

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Ρίγκος (Γρεβενών)

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΠαρασκευή, 01 Φεβρουάριος 2013 17:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep