Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πανθρακικός-Απόλλων 4-1

Live ενημέρωση για την αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Live ενημέρωση για την αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η αναμέτρηση Πανθραικός - Απόλλων Σμύρνης για το κύπελλο Ελλάδος.

Νικητής ο Πανθρακικός στη ρεβάνς ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την πρώτη αναμέτρηση στο γήπεδο της Ριζούπολης να έχει τελειώσει 1-1.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 4-1 (ΤΕΛΙΚΟ)


5' ΓΚΟΛ 1-0 για τον Πανθρακικό. Ο Κοντογουλίδης από έδωσε αριστερά σρον Λουσέρο, αυτός έσπασε τη μπάλα στη μικρή περιοχή, ο Κύργιας απομάκρυνε, αλλά άθελά του βρήκε τον Τζάνη, ο οποίος με σουτ από τη μεγάλη περιοχή νίκησε τον Γουμάγια.

30' Διαγώνιο σουτ του Λουσέρο μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα στο οριζόντιο του Γουμάγια.

36' ΓΚΟΛ 2-0 για τον Πανθρακικό. Σέντρα του Γωνιάδη, κεφαλιά-πάσα του Χρήστου που βρίσκει τον Σερφά, και αυτός με σουτ στην κίνηση σκοράρει.

65' ΓΚΟΛ 2-1 για τον Απόλλωνα, ύστερα από εκτέλεση πέναλτι του Κατσίκη. Ο Σαρακατσάνος είχε λίγο νωρίτερα ανατρέψει τον Ντιαλό.

80' ΓΚΟΛ 3-1 για τον Πανθρακικό. Ο Βαϊρουά σούταρε αφύλακτος μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Απόλλωνα και σκόραρε. 

86' ΓΚΟΛ 4-1 για τον Πανθρακικό. Τακουνάκι του Μίνγκα στον Λουσέρο, αυτός με σουτ από τη μεγάλη περιοχή σκοράρει.

 

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Μουνάφο, Τζάνης (63' Μίνγκας), Γωνιάδης (75' Παπαδόπουλος), Λουσέρο, Κοντογουλίδης (75' Βαϊρουά).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Κρουσταλέλης, Κύργιας, Ιασωνίδης, Κωνσταντίνου (78' Καμαρά), Λεοντίου, Κατσίκης, Διαμάντης, Καραδέμητρος (84' Βαλαώρας), Ντιαλό.

Last modified onΠέμπτη, 31 Ιανουάριος 2013 21:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep