Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γεμάτη... ισοπαλία

Ο Ανάκογλου σημείωσε δύο γκολ και είχε σημαντική συμβολή στο ότι ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στο ματς και πήρε την ισοπαλία με τον Ηρακλή. Ο Ανάκογλου σημείωσε δύο γκολ και είχε σημαντική συμβολή στο ότι ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στο ματς και πήρε την ισοπαλία με τον Ηρακλή.

Πανσερραϊκός και Ηρακλής σε μια αναμέτρηση που είχε τα πάντα έμειναν σε μια ισοπαλία που δεν ευχαρίστησε κανέναν, αλλά πρόσφερε ένα γεμάτο ματς σε θεατές και τηλεθεατές.

Ο Ηρακλής ταξίδεψε στις Σέρρες με την προίκα αήττητου σερί δέκα αγώνων και ήθελε να το διευρύνει για να "πλησιάσει" και άλλο τις θέσεις της ανόδου. Ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση, κατάφερε να προηγηθεί σε μια φάση που έκανε μόνος του ο Ισαάκ, αλλά η άμυνά του δεν λειτουργούσε όπως θα έπρεπε.

Τα μετόπισθεν των Θεσσαλονικέων εκτέθηκαν δύο φορές από τον Ανάκογλου και ο Πανασερραϊκός παρότι σε όλο το δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο (αποβολή Δαμιανού Τριανταφύλλου στο 48ο λεπτό) γύρισε το ματς. Ωστόσο, ο Γηραιός απάντησε άμεσα στα δύο γκολ που δέχτηκε. Πρωταγωνιστής ο Σαράφογλου που ήρθε από τον πάγκο, εκμεταλλεύθηκε με προβολή το βόλεϊ που έπαιξαν οι παίκτες του Ηρακλή στην περιοχή του Πανσερραϊκού και διαμόρφωσε το 2-2.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 

ΠANΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Μπριλάκης, Παντελιάδης, Καρασαλίδης (26' Παρασκεϋαίδης), Σιάκκας, Ντα Κόστα (63΄Κόντος), Ανάκογλου, Τοντόροφ, Μπανγκουρά, Τσούτσης (74' Κ. Τριανταφύλλου)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Χουάντερσον, Γεωργίου (69' Σαράφογλου), Λόπεθ, Σαββίδης, Νατσούρας, Παληγεώργος (62' Παπαστεριανός), Χιονίδης, Φερνάντεζ, Στεφανίδης, Κριβόκαπιτς (79' Τούνι), Ισαάκ

Last modified onΚυριακή, 20 Ιανουάριος 2013 23:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep