Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ποιος άλλος; Ο Κάπελ!

Ο μόνιμος σκόρερ της Δόξας Δράμας, Λεάντρο Κάπελ υπέγραψε τη νίκη (1-0) απέναντι στον Θρασύβουλο.

Ηταν δεδομένο ότι η αποστολή των «μαυραετών» απέναντι στην ομάδα της Φυλής δεν θα ήταν εύκολη. Οι φιλοξενούμενοι άλλωστε παλεύουν όλα τα ματς και δεν θα παρέδιδαν εύκολα τα όπλα. Αυτό φάνηκε και στην πράξη, με τους γηπεδούχους να ξεκινούν ορεξάτοι το ματς, αλλά να χάνουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και τον Πουλάκο να… καταφέρνει να αστοχήσει στο 10’. Ο Θρασύβουλος μετά την… καταιγίδα στο πρώτο 25λεπτο αναθάρρησε, πήγε στα αποδυτήρια με τον πόντο και έπρεπε να αναλάβει δράση ο μόνιμος σκόρερ των Δραμινών.

Στο 51’, λοιπόν, ο Ρούσεφ έβγαλε μπαλιά για τον Λεάντρο Κάπελ και ο Ολλανδός επιθετικός έδειξε ότι το γκολ είναι θέμα και ικανότητας… Πλάσαρε εύστοχα τον Σταυριανό, έφτασε τα εννέα τέρματα και υπέγραψε ένα ακόμα πολύτιμο τρίποντο για τη Δόξα Δράμας.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Στεργιανός, Σοϊλέδης, Κοντέων (69' Μπαλής), Ταραλίδης, Καμινιώτης, Κάπελ, Μιλένκοβιτς, Μπάριος, Πουλάκος (73' Χιντασέλι), Ρούσεφ.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανός, Σιακαβάρας (81' Κεϊτά), Βασιλείου, Μπακάλης, Σταυροθανασόπουλος (75' Σκόνδρας), Γεωργιάδης (34' Παπανίκου), Πλαβούκος, Σερέπας, Πάνος, Αγκόλι, Καλαμιώτης.

Διαιτητής: Σελεμίδης (Πέλλας)

Βοηθοί: Σίπκας, Μιχαλόγλου (Πέλλας)

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 20 Ιανουάριος 2013 17:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep