Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Υπάρχει ζωή στα Γιαννιτσά!

Η Αναγέννηση σταμάτησε τον Απόλλωνα, κρατώντας τον στο 0-0 στην Πέλλα.

Ξεκάθαρο φαβορί πριν από το παιχνίδι ανάμεσα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και τον Απόλλωνα σαφώς και υπήρχε και αυτός ήταν η φιλοξενούμενη ομάδα του Αλέκου Βισνιάδη. Η πρωτοπόρος της Football League καλούνταν να αντιμετωπίσουν την αποδυναμωμένη, αλλά εφτάψυχη ομάδα της Πέλλας αρνήθηκε να παραδοθεί. Πάλεψε με 11 παίκτες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και μπορεί να μην είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο αρκετές φορές της δόθηκε η δυνατότητα να σκοράρει στην κόντρα επίθεση, αλλά απέτυχε.

Από την άλλη η Ελαφρά Ταξιαρχία δεν είχε την αποτελεσματικότητα που τη χαρακτήριζε στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Βοσνιάδης παρέταξε ό,τι καλύτερο είχε στη διάθεσή του, ωστόσο οι παίκτες του Γιάννη Τζιφόπουλου, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας, αμύντηκαν σθεναρά και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Γιάννης Τζιφόπουλος): Λαμπάκης, Σκέμπης, Χαρμάνας, Καρακάσογλου, Σπαθάρας, Τσιάμης, Καρπαθάκης, Γιόγιος, Σερέτης, Χατζόγλου, Σιδηρόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κοτταράς, Κιάσσος, Κρουσταλέλης, Κύργιας, Ιασωνίδης, Τσεμπερίδης, Διαμαντίδης (69' Καραδέμητρος), Κατσίκης (83' Ντιαλό), Μανιάς, Καραμαλίκης, Φαρινόλα (63' Τσιλιγγίρης).

 

Διαιτητής: Ζούγρας (Κοζάνης)
Βοηθοί: Χαρίτσης, Χούσκογλου (Θράκης)

 

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα.

Last modified onΚυριακή, 20 Ιανουάριος 2013 17:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep