Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Νίκη... συνήθειας για Καλλιθέα

Η Καλλιθέα παρότι δεν ήταν καλύτερη κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς και να αντέξει την πίεση της Καλλονής. Η Καλλιθέα παρότι δεν ήταν καλύτερη κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς και να αντέξει την πίεση της Καλλονής.

Χωρίς να είναι καλύτερη, η Καλλιθέα πήρε τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Καλλονή που πίεσε σχεδόν σε όλη της διάρκεια της αναμέτρησης χωρίς να δημιουργήσει σοβαρές απειλές για την εστία της Καλλιθέας.

Η πίεση της Καλλονής σε όλο το δεύτερο ημίχρονο δεν έφερε αποτέλεσμα, αφού η Καλλιθέα κράτησε το μηδέν και η άμυνα της έδειξε χαρακτήρα για ακόμη μια αναμέτρηση. Η ομάδα της Καλλονής είχε καλύτερη απόδοση, κρατούσε την μπάλα και έκανε αισθητή την παρουσία της στα καρέ της Καλλιθέας, αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει καμία από τις ελάχιστες τελικές προσπάθειες που έκανε.

Η Καλλιθέα είχε για ακόμη μια φορά την πειθαρχία στην άμυνα της και κυρίως τύχη σε κάποιες φάσεις για να κρατήσει το μηδέν. Από την άλλη πλευρά δημιουργούσε προβλήματα στις αντεπιθέσεις με τον Ατματσίδη και τον Μαρουκάκη να είναι σε καλή μέρα και να κάνουν πολλά χιλιόμετρα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιάννης Παπακώστας):Μιχελής, Πίκολο, Ατματσίδης (88' Ματσούκας), Βιγιαρέχο, Κατσικογιάννης (60' Μουσταφίδης), Σταύρου (92' Θεολόγου), Αρβανίτης, Φαγιέ, Χριστοφιλέας, Ντακόλ, Μαρουκάκης

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Μάππας, Σερφά, Μαίστόροβιτς, Αναστασιάδης, Κριπιντίρης, Σιλιγαρδάκης, Μαρσέλο (73' Γκόβας), Μανουσάκης (57' Λεοζίνιο), Γάλας (46' Γιόνδης), Μανούσος, Ντιμπαλά.

Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Δόσκορης (Φθιώτιδας), Λιανός (Βοιωτίας)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep