Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ξέφρενη πορεία τα Ψαχνά

Ξέφρενη πορεία τα Ψαχνά 2

Ο Ηρακλής Ψαχνών κατάφερε να φύγει με τη νίκη από τα Γιαννιτσά παρότι η Αναγέννηση ισοφάρισε με πέναλτι που έφερε και την αποβολή του Πλάτανου.

Συνεχίζει το σερί του ο Ηρακλής Ψαχνών που παραμένει αήττητος για 13ο ματς και μάλιστα αυτή η νίκη στα Γιαννιτσά αποκτά ξεχωριστή σημασία, αφού ήρθε με ανατροπή του σκηνικού και με την ομάδα της Εύβοιας να μένει δέκα παίκτες μετά την ισοφάριση στο πέναλτι. Οι αναγνωριστικές κινήσεις των πρώτων λεπτών έδωσαν τη θέση τους στην πίεση του Ηρακλή Ψαχνών και το γκολ του Χαϊκάλη έδωσε το προβάδισμα. Από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν ο Μπαράνκος που έκανε την πάσα στον Χαϊκάλη, ενώ στο δεύτερο έκανε το κόρνερ.

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών επέστρεψε στο ματς, πίεσε μετά το γκολ που δέχθηκε, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει σε 1-1 και από εκεί και πέρα δεν έσπασε την άμυνα του Ηρακλή Ψαχνών που κλείστηκε καλά με τους δέκα παίκτες.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Λαμπάκης, Σερέτης, Γιόγιος, Καρπαθάκης, Τσιάμης (75' Σιδηρόπουλος), Μπουτζίκος, Ντατίδης, Σπαθάρας, Καρακάσογλου, Χαρμάνας (82' Χατζόγλου), Σκέμπης

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Δήμου, Πλάτανος, Μπακομήτρος, Βανγκέλι (90' Σέγκος), Λιόσης, Χαϊκάλης, Μπαράνκος (76' Ιακωβάκης), Σεοταχούλ (85' Λαμπρόπουλος)

Last modified onΚυριακή, 13 Ιανουάριος 2013 20:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep