Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ακάθεκτα Ψαχνά!

Ο Ηρακλής Ψαχνών έφυγε με τη νίκη από την Άμφισσα, επικρατώντας 1-2 του Φωκικού.

 

Η καταπληκτική πορεία του Ηρακλή Ψαχνών συνεχίστηκε και στην Άμφισσα. Για όγδοο διαδοχικό παιχνίδι η ομάδα της Εύβοιας παρέμεινε αήττητη και συνεχίζει να σκαρφαλώνει στον βαθμολογικό πίνακα. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στον Φωκικό αφού έχασε ευκαιρίες για να νικήσει το Σικαλιά. Η επιλογή του Δημητρίου να βάλει τον Κωστόπουλο στο κέντρο δεν του βγήκε, αφού η ομάδα της Άμφισσας είχε πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι. Στο δεύτερο μέρος δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο ουσίας αφού τα αλεπάλληλα σφυρίγματα του Μπαλατσούκα έκοψαν το ρυθμό του αγώνα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα για δύο πέναλτι στον Βασίλη Ταμπάκη. Ο Ηρακλής συνεχίζει το αήττητο και ο Φωκικός προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του.

 

Φωκικός (Πέτρος Δημητρίου): Γεωργίου, Παπαζούδης, Λίτσος, Κωστόπουλος, Θωμόπουλος, Τετέ, Αργυρός (61' Αμπντουραχμάνι), Ευσταθίου, Ταμπάκης, Θέος, Γκόμεζ.

 

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Βαζάκας): Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Κονέ, Τάουερ, Τζάκης (66' Ποκόνγκ), Ιακωβάκης, Λιόσης, Γέσιτς, Ντελέκος (87' Ρούτσης), Σέγκος (90' Ντεντέους).

 

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα.

Last modified onΚυριακή, 25 Νοέμβριος 2012 18:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep