Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό...

«Λευκή» ισοπαλία στη Δράμα μεταξύ της Δόξας και του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι μεν «Μαυραετοί» δεν ήθελαν να πετάξουν στα σκουπίδια το «διπλό» της προηγούμενης εβδομάδας στην Κατερίνη. Οι δε Βολιώτες στην επιστροφή του Σούλη Παπαδόπουλου στη Δράμα ήθελαν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα στις τέσσερις αγωνιστικές. Λογικό, λοιπόν, να βρει εφαρμογή η φράση «φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη», με αποτέλεσμα η μεταξύ τους μάχη που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής να λήξει στο 0-0.

Οι Βολιώτες είχαν το πλεονέκτημα ότι ο Παπαδόπουλο γνώριζε πολύ καλά πώς να μπλοκάρει τα ατού της Δόξας. Μάλιστα, στο πρώτο ημίχρονο ήταν εκείνοι που έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Γιενγκά (9') και τον Γόγολο (δοκάρι στο 33').

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν και μετά την είσοδο του Ρούσεφ έγιναν πιο επιθετικοί. Ο Βούλγαρος προσπάθησε να πάρει από το χέρι τους «ασπρόμαυρους», αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Γκίτκο στη μεγαλύτερη στιγμή για τη Δόξα Δράμας, στο 78'. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» αναρριχήθηκαν προσωρινά στη 2η θέση, ενώ οι Δραμινοί έμειναν καθηλωμένοι στη 16η θέση...

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Γουμάγιας, Μπάρος, Στεργιανός, Μιλένκοβιτς, Ταραλίδης, Ιντζόγλου, Σοϊλέδης (46' Ρούσεφ), Κοντέων, Κάπελ (63' λ.τρ. Καμινιώτης), Πουλάκος (55' Θάνος), Περπερίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Γκίτκος, Κατσιαρός, Γόγολος, Παλαιολόγος, Στουρνάρας (89' λ.τρ. Καρράς), Πινδώνης, Κόλεφ (46' Μπολάτι), Στογιάνοφ, Ανιέτε, Ογιαρμπίντε, Γιενγκά (82' Γαλάνης).

Θυμηθείτε τη LIVE εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΣάββατο, 17 Νοέμβριος 2012 17:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep