Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αφεντικό στις Σέρρες ο Γάζωρος

Ο Εθνικός Γαζώρου επιβλήθηκε 1-0 του Πανσερραϊκού και έγινε το αφεντικό στις Σέρρες.

Το δημοτικό γήπεδο Σερρών φόρεσε τα καλά του για να υποδεχθεί τα... καμάρια της πόλης. Τον Πανσερραϊκό και τον Εθνικό Γαζώρου. Νικήτρια η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη, η οποία με σκόρερ τον Καπία στο 67' πήρε τη νίκη, την οποία και πανηγύρισαν όλοι στον σύλλογο. Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε πιο δυναμικά και είχε τον έλεγχο, αλλά δεν είχε ουσία η υπεροχή του. Στο 16' τα «λιοντάρια» έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν τον σκορ, αλλά το πέναλτι που κέρδισε ο Μπανγκουρά δεν εκμεταλλεύτηκε ο Ράνιτς, με τον Αποστολίδη να αποκρούει. Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου εξακολούθησαν να πιέζουν, όμως όσο περνούσε η ώρα ο Γάζωρος ανέβασε την απόδοσή του. Στο δεύτερο μέρος έγινε πιο διεκδικητικός και δικαιώθηκε με το γκολ. Με την είσοδο του Γκουγκουλιά ο Πανσερραϊκός έγινε πιο επιθετικός, αλλά τίποτα δεν άλλαξε.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κουτζαβασίλης, Τοντόροφ, Κιάσσος, Μπριλάκης (82' Γιαννόπουλος), Καρακώστας, Σιάκκας, Ανάκογλου, Ράνιτς (54' Γκουγκούλιας), Μπονέρης (70' Καψαλής), Κόντος, Μπανγκουρά

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Αποστολίδης, Αλεξάντροβιτς (86' Καρυπίδης), Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης (74' Γκόγκας), Κουκόλης, Καπίας, Κοσμίδης, Μπεκιάρης, Ναλμπάντης, Νίρλας, Σαββίδης (76' Μουσικάκης)

 

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα.

Last modified onΚυριακή, 11 Νοέμβριος 2012 19:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep