Καβάλα… από τα παλιά!

  • Written by Βόλος: Μαρία Μοσχονά
  • Published in Ατζέντα
  • 0 comments

Μετά τον Γάζωρο και την Πάτρα, η Καβάλα «άλωσε» και το Βόλο, επικρατώντας της Νίκης Βόλου με 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι άφησαν στην άκρη τη «σφαλιάρα» που δέχθηκαν στην έδρα τους από τον Θρασύβουλο (1-1), πανηγύρισαν το τρίτο τους σερί «διπλό» και πήραν μία επαγγελματική νίκη. Απεναντίας, οι γηπεδούχοι έπιασαν μέτρια απόδοση, όμως αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 26’ με τον Πλιάγκα, πίεσαν για την ισοφάριση, δίχως να τα καταφέρουν.

Στο 35’ δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στους πάγκους των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να αποβληθούν ο γενικός αρχηγός της Καβάλας, Κώστας Τσαλίκης, και ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Περικλής Αμανατίδης.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, στο πρώτο μέρος, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, όμως η Καβάλα ήταν αυτή που είχε την ουσία και κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Πλιάγκα στο 26’. Οι «αργοναύτες» απείλησαν ακόμη με τον Μπρατσιάνι στο 22’ και τον Ντιέ στο 46’. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι «ξύπνησαν» κυρίως στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, με τους Ουέλινγκτον (48’) και Φλίγκο (49’) να είναι οι εκφραστές των επιθέσεων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νίκη Βόλου πίεσε για την ισοφάριση, απείλησε με τους Κυριάκο (53’), Ουέλινγκτον (61’), Τάντιτς (71’), όμως η Καβάλα ήταν αυτή που με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντιέ, έκανε το 2-0.

Ο διαιτητής Κοεμτζίδης από την Κοζάνη «κιτρίνισε» τους Παγώνη, Τάντιτς, Πλιάγκα, Βέρτζο.

Νίκη Βόλου (Περικλής Αμανατίδης): Καρακούτσης, Ψιάνος, Βέρτζος, Σαμαράς, Μήτσης (32' Ουέλινγκτον), Τάσιτς (58' Γιάκομπ), Ριζογιάννης, Κυριάκος, Πουρτουλίδης, Τάντιτς, Φλίγκος (73' Σκούφαλης).

Καβάλα (Κώστας Βασιλακάκης): Αποστολίδης, Γελαδάρης, Τριποτσέρης, Παγώνης, Μαραγκός, Ντιέ, Ντος Σάντος (76' Αναστασόπουλος), Μοκάκε (92' Ποσίνκοβιτς), Μπρατσιάνι, Ενσαλίβα, Πλιάγκας (60' Χλωρός).

Θυμηθείτε τη LIVE εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 21 Οκτώβριος 2012 23:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep