Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Κράτησε το μηδέν ο Παναγόπουλος

Ο Βύζας Μεγάρων πήρε την ισοπαλία με τον Εθνικό Γαζώρου χάρη στον Λεωνίδα Παναγόπουλο που στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έκανε τέσσερις εκπληκτικές επεμβάσεις.

Σε μια αναμέτρηση που είχε λίγες καλές στιγμές και αναλώθηκε σε παιχνίδι κέντρου χωρίς ουσία, ο Εθνικός Γαζώρου θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου δημιουργήθηκαν οι καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης, αλλά οι επιθετικοί του Εθνικού Γαζώρου βρήκαν μπροστά τους τον Λεωνίδα Παναγόπουλο που κράτησε το μηδέν.

Ο Βύζας βέβαια θα μπορούσε να απαντήσει άμεσα σε αυτή την πίεση και να φτάσει στο γκολ, αλλά ο Ντιαλό στην αντεπίθεση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα παρότι πέρασε και τον Αποστολίδη που τον πρόλαβε με δεύτερη προσπάθεια.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Παναγόπουλος, Μπιτσάκος, Κρητικός (66' Διαμαντόπουλος), Βλάχος Θ. (55' Αρναρέλης), Μανδύλης, Ντιαλό, Ρεκλείτης, Ταμπάκης, Βελέτης, Κοκόλης (84' Ζούμας), Γρομητσάρης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Αποστολίδης, Κοσμίδης, Κουκούλης, Κατσαβάκης (80' Καπίας), Μουσικάκης, Γεωργιάδης, Μερεσιώτης, Ναλμπάντης, Γκόγκας (67' Κρυστάλλης), Μπεκιάρης, Ζυγεκρίδης (64' Νύρλας)

Last modified onΤετάρτη, 10 Οκτώβριος 2012 20:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep